Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-02-06, 14:49 Prince of Persia
AĹź dziwie siÄ, Ĺźe nie zaĹozono tematu o chyba jednej z najlepszych serii gier w historii.
OsobiĹcie mojÄ ulubiona czÄĹciÄ jest Dusza Wojownika, mi akurat bardzo podobaĹo siÄ ciÄĹźsze podejĹcie do tematu ( i do dziĹ rozwala mnie bezpardonowe "You bitch !" wygĹaszane przez KsiÄcia), choÄ ostatnia, "komiksowa" wersja mnie naprawde zauroczyĹa do tego stopnia, Ĺźe obecnie wiÄkszosc wolnego czasu spÄdzam nad zachwycaniem siÄ ta pozycjÄ .
Fani z niecierpliwosciÄ wyczekujÄ takĹźe zapowiedzianego na Maj filmu, bazujacego na trylogii PiaskĂłw Czasu (robi go goĹc odpowiedzialny za PiratĂłw z KaraibĂłw, mniam, trailer do zobaczenia na youtube) oraz gry PoP: Zapomniane Piaski, opowiadajÄ cej nowÄ historie, dziejÄ cÄ siÄ miedzy Piaskami Czasu a DuszÄ Wojownika. Obok nowego Splintell Cella to najbardziej oczekiwana przeze mnie gra obecnie.
GraĹem jedynie w Piaski czasu i gra wkurzyĹa mnie niemiĹosiernie, gdy mÄczyĹem siÄ na jakimĹ poziomie co najmniej godzinÄ, później zdechĹem a save'a nie bylo
A jeĹli chodzi o nowsze, to moĹźe kupiÄ sobie na X'a jak juĹź bÄde miaĹ.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2010-02-06, 21:36
Gralem tylko w 1, strasznie pedalsko sie rozpedzal gosciu :< Bylo miejsce, ktorego nie moglem przejsc i nie bylem zbyt napalony, by to zrobic. Dziwna gra ;p
Gralem tylko w 1, strasznie pedalsko sie rozpedzal gosciu :< Bylo miejsce, ktorego nie moglem przejsc i nie bylem zbyt napalony, by to zrobic. Dziwna gra ;p
KiedyĹ takie byĹy wszystkie gry. Trudne, wymagajÄ ce, niewybaczajÄ ce bĹÄdĂłw.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2010-02-13, 10:05
Jill byl prostszy (wydany 3 lata pozniej), nie mowiac juz o Dynie (5 lat pozniej). Chociaz tak naprawde Jilla proscizna nazwac nie mozna bylo... Pewnie masz racje, za malo gralem w tak stare gry ;d
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-06-06, 10:46
CĂłz, doublepost, ale mam wĹasnie 666 posta i chce go poĹwieciÄ czemuĹ szczegĂłlnemu
WĹasnie pogrywam sobie w Zapomniane Piaski w wersji na PSP. WyszĹa fajna gra, bo to klasyczny PoP widziany od boku w grafice 3D, z mocami znanymi z wersji na duĹźe konsole. Niby nic, ale wciÄ gaaaaaaaa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum