eMSi Donald
Nick na CM: CyberMyszakOK
Wysłany: 2009-12-27, 13:27
TrochÄ mi siÄ zmieniĹa lista tego czego sĹucham, wiÄc uzbrĂłjcie siÄ w cierpliwoĹÄ xD
Rap:
Tede(Dj Buhh)
Grupa Operacyjna
Owal
52 DÄbiec
Jay-Z
K.A.S.T.A. SkĹad
Ascetoholix
DuĹźe Pe
Waldemar Kasta
Pih
Kaczor
Ramona23
Rafi
Paktofonika
Kaliber44
Fokus
Fisz
Eldo
Killaz Group
Familia HP
2Pac
Snoop Dogg
Chada
Baku Baku SkĹad
Zawodnik
Kaszalot
Numer Raz
Skazani Na Sukcezz
Medi Top Glon
DJ 600V
DJ Decks
WhiteHouse
O.S.T.R.
Rock:
Linkin Park
Green Day
Rio Boss
Juliette Lewis
Big Cyc
Metal:
Vader
Clawfinger
Death Angel
Metallica
Sweet Noise
Slayer
Behemoth
Pneuma
Pop:
Michael Jackson
Ewa Farna
Sylwia Grzeszczak
_________________ To stary CyberMyszakOK z lepszÄ i beczniejszÄ ksywÄ xP
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2010-03-01, 17:40
O nowej pĹycie StrachĂłw:
- Ĺťyje w Kraju - byĹ wczeĹniej singiel, Ĺwietny tekst, fajna muzyka
- Ostatki - muzyczka fajna
- Spacer do strefy zero - teĹź bardzo fajny tekst, zapada w pamiÄcii
- Radio Dalmacja - dĹguie, ale ogĂłlnie piosenka im wyszĹa
- Chory na wszystko - jak wyĹźej, tylko nie dĹugie :)
- Dziewczyna o chĹopieĹcych sytkach, cafe sztok, Ten wiatrak, ta ĹÄ ka - nawet ujdzie
OgĂłlnie pĹyta fajna, ale do PiĹy Tango brakuje jeszcze trochÄ. ChociaĹź takie Ĺťyje w kraju i Spacer do strefy zero jest naprawdÄ z klasÄ .
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2010-03-02, 16:18
Przesluchalem calej. Lipna, szczerze mowiac. Oprocz Zyje w kraju, to dobra jest doDekafonia... no i to wszystko. A ostatni utwor mnie zahipnotyzowal ('chce mi sie spac, chce mi sie spac') :D
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-03-07, 17:40
Mi ostatnio nic wybitnie nie wchodziĹo w ucho z kawaĹkow, ktĂłre zwykle lubie sĹuchac. Dlatego skupiĹem sie w szerokim zakresie na muzyce japoĹskiej. Od j-rocka, przez j-pop aĹź po muzyke klasycznÄ . Nie musze chyba nawet pisac, Ĺźe podejĹcie japoĹczykĂłw do muzyki rĂłzni sie diametralnie od europejskiego, co mi bardzo na chwile obecnÄ pasuje.
Ja sĹucham tylko wyĹÄ cznie Green day, Grupy operacyjnej oraz Kazika z najlepszymi tekstami w Polsce. SzczegĂłlnie podoba mi siÄ jego mars napada. A z piosenek Green Day to 21 guns i 21st century breakdow.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-03-10, 14:13
Cytat:
21st century breakdow.
down
Cytat:
A chociaĹź rozumiesz przesĹanie tej piosenki?
W co ty wierzysz ;P
Ĺťeby nie byĹo offtopu- Ennio Morricone- On earth as it is in heaven. Jeden z najbardziej zajebistych kawaĹkĂłw klasycznych jakie sĹyszaĹem ;3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum