Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-08-29, 22:06
@musial
nigdzie nie powiedziaĹem, Ĺźe jestem jakiĹ znawcÄ
MoĹźe i pomyliĹo mi siÄ c902 z c905 co i tak nic nie zmienia - oba nic ciekawego nie oferujÄ od czasĂłw poczciwego k800.
Dlaczego system miaĹby byÄ tylko dla firm? Nie chodzi mi o Windowsa CE, nawet Mobile. Oba nie nadajÄ siÄ do dzwonienia (jak kto woli), ale o Symbiana, ktĂłry nawet dla zwykĹego Ĺmiertelnika jest do poĹkniÄcia.
N97 za 2k zĹ to poraĹźka, a i filmĂłw w HD nie pooglÄ dasz. Jedyne plusy to qwerty i odchylany ekran.
@Hubson
Nawigacja na tak maĹym ekranie, bez dotyku do wygodnych nie naleĹźy. Zapewniam ciÄ - rodzicom nie pomoĹźesz w prowadzeniu auta, zabawa/szapan tÄ funkcjÄ znudzi ci siÄ po tygodniu. Aparat moĹźe mieÄ i 666 megapixeli, co z tego jak zdjÄcia sÄ gorsze od najtaĹszego kompakta.
Ja jestem zadziwiony moĹźliwoĹciami iPhone'a.A co do bluetooth'a to chyba 3Gs juĹź ma no nie?
Aparat mimo, Ĺźe ma maĹo pikseli to zdjÄcia robi naprwadÄ dobre.Tylna klapka jest jednak mocno Ĺcieralna.I wyĹwietlacz siÄ brudzi, z powodu palcowania.
Ja przez jakiĹ czas korzystaĹem z E61 i powiem szczerze Ĺźe naprawdÄ fajny telefon. I do tego jeszcze ma Symbiana. I co z tego, Ĺźe nie ma aparatu :P Ja korzystam teraz z 5130 XpressMusic i jestem bardzo zadowolony. A mojej siostrze C905 nawet chyba nie miesiÄ c po zakupie siadĹ ;P
srebrny wilk
Nick na CM: srebrny wilk
Wysłany: 2009-12-05, 22:35
Ja mam W580 i fajny jest, narazie go nie wymieniam, poniewaĹź jest gĹoĹny, bardzo. ha ha :mrgreen:
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Ej panowie i panie. Mam SEK800i. MĂłgĹbym mi daÄ ktoĹ linka do dobrego poradnika dla ludzi w ogĂłle ni obczajonych jak stuningowaÄ fona? Aha. Za rok chce kupiÄ fona. MoĹźe mi ktoĹ zaproponowaÄ jakiegoĹ dobrego fona z symbianem na tÄ chwilÄ? (dobry aparat taki jak w k800i i lepszÄ kamerkÄ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum