Nie graĹem ale bym chciaĹ...
Co do konkursĂłw to nie jestem takim farciarzem
PrĂłbowaĹem...
w
CD Action
umiĹowanym przez wszystkich USERĂW tego forum
ALe siÄ ni udaĹo
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Wysłany: 2009-02-20, 19:14
SzczÄĹcia nie potrzeba do wygrywania - wystarczÄ szybko latajÄ ce po klawiaturze telefonu paluszki (9 lat grania na kompie robi swoje). Bo to na czas szĹo
BTW wygraĹem jeszcze później Gothica 3 Zmierzch BogĂłw, a dzisiaj doszedĹ LOST w zaj*bistym , lĹniÄ cym, premierowym pudeĹeczku
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-02-21, 15:54
1. To sie nazywa 'wielkosc fizyczna'
2. Kazda wielkosc ma 4 elementy-kierunek, zwrot, punkt przylozenia i wartosc. A szybkosc to wektor predkosci i okresla jej wartosc (yy, chyba cos takiego).
I nie, pisanie na klawiaturze to nie wielkosc fizyczna. To przeciez czynnosc jest.
Przeczytaj maĹy druczek. Ja sĹaby jestem z fizyki - 1 klasa ;( /b.
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-02-21, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2011-04-04, 21:52
Ostatnio odpaliĹem Zew Prypeci. Gra jeszcze bardziej fajna od Czystego Nieba. FabuĹa nei jest linowa (zadania sÄ w róşnych miejscach mapy, to nie CoD). Masa zadaĹ dodatkowych, zona nie jest przeludniona. Fajne urozmaicenia, modyfikacje sprzÄtu. Klimat zony, artefakty. Polecam pograc.
Heh. Ĺwietna gierka. InspirujÄ ca. Raz z kumplem okoĹo 21 ĹaziliĹmy w sĹoniach i op1, ja ze swoim ak, kumpel z M4
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum