Też nie przepadam za Komorowskim, ale nie oszukujmy się - tylko on i Kaczyński liczą się w tych wyborach. Jarka nie wybiorę, bo nie pozwolę, żeby katastrofa odebrała mi myślenie. Poza tym on ewidentnie wykorzystuje sytuację, wspaniały musi być z niego człowiek, skoro wykorzystuje śmierć własnego brata do zdobycia władzy. Przed katastrofą nikt na niego by nie zagłosował.
Głosowałabym na Olechowskiego chyba, ale on w ogóle nie będzie się liczył. Głosuję na Komorowskiego, chociaż mam złe przeczucia. Cóż, co do Kaczyńskiego mam gorsze, a on wygrywa we wszystkich sondażach...
A tak poza tym: Korwin-Mikke ma genialny program.;D Wprowadzenie kary śmierci, zakaz aborcji w przypadku gwałtu(!), prywatyzacja wszystkiego, legalizacja wszystkich narkotyków, legalne przechodzenie na czerwonym świetle xD, nieprzymusowa szkoła. To dopiero kampania.xD
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2010-05-12, 09:08
Eowina napisał/a:
A tak poza tym: Korwin-Mikke ma genialny program.;D Wprowadzenie kary śmierci, zakaz aborcji w przypadku gwałtu(!), prywatyzacja wszystkiego, legalizacja wszystkich narkotyków, legalne przechodzenie na czerwonym świetle xD, nieprzymusowa szkoła. To dopiero kampania.xD
Lol, ostro ;D
Cytat:
Ta, tylko nie Komorowski, przeciez on nawet oredzia nie mogl wystarczajaco charyzmatycznie i porzadnie przemowic, a w koncu glowa panstwa ma swoj narod dobrze reprezentowac, prawda?
Oredzie? Jesli mowisz o tym, co mowil 3 maja z okazji swieta konstytucji, to wlasnie bardzo mnie ujal i chetnie go sluchalem. Dobre przemowienie.
Najgorsze jest to, że Korwin-Mikke ma obecnie duże popracie mimo radykalnych poglądów. Nie wiem jak wy, ale ja nie będę czuła się bezpiecznie, wiedząc, że legalnie może chodzić sobie po ulicach naćpany bandzior z bronią, który może mnie zgwałcić, a ja nawet nie będę miała prawa usunąć ciąży (głównie dlatego, że jedynym zadaniem kobiety jest wg Korwina-Mikke rodzenie dzieci, również tych z gwałtów). I wcale nie doda mi pewności siebie posiadanie broni, bo nigdy nie użyję jej przeciwko człowiekowi. Po pierwsze - wyrzuty sumienia przez całe życie, a po drugie - kara śmierci. Mam nadzieję, że ludzie się otrząsną i nie zagłosują na szalonego anarchistę.
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2010-06-03, 12:06
http://www.test-wyborczy.pl/ - pamiętacie ankietę TVNu, którą kandydaci wypełniali? Teraz wypełnijcie Wy i sprawdźcie sobie z kim się niby zgadzacie. :P
Moje:
Janusz Korwin-Mikke 76.92%
Andrzej Lepper 73.08%
Jarosław Kaczyński 67.31%
Marek Jurek 65.38%
Waldemar Pawlak 63.46%
Bronisław Komorowski 59.62%
Kornel Morawiecki 55.77%
Grzegorz Napieralski 53.85%
Andrzej Olechowski 46.15%
Bogusław Ziętek 38.46%
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum