| FAQ | Szukaj | U¿ytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Uzywki
Autor Wiadomo¶æ
kijodszczotki 

Sk±d: pzn
Wys³any: 2009-10-18, 11:33   

lol, w ogóle mnie nie rozumiesz. przecież wiem, że nie pisałaś nic o mojej przeprowadzce, ale skoro uważasz, że czując w domu dym, nie dam rady rzucić, to jedynym słusznym wyjściem wydawałoby się właśnie przeniesienie gdzie indziej.
I RZUCĘ.

Hawkeye 
Moderator na emeryturze
Tata Psychopata

Nick na CM: smalltomasz
Sk±d: Od rzeźnika wracam
Wys³any: 2009-10-18, 11:48   

musialmati napisa³/a:
To Rajmaniak zaczal, wiec powiedz to swojemu ziomkowi.

Daruj sobie takie przygryzanie. Jakoś nikt tego flejma zakończyć nie chce, więc kto tu od kogo jest mądrzejszy - zaczynający czy kontynuujący? Jak dla mnie w tym wyścigu o zaśmierdłe gacie gonią łeb w łeb.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Sk±d: Z Nienacka
Wys³any: 2009-10-18, 12:06   

musialmati napisa³/a:
Hawkeye napisa³/a:
kutwa, Wy zawsze musicie robić flejma na forum? Możecie wyluzować poślady?

To Rajmaniak zaczal, wiec powiedz to swojemu ziomkowi.

Jakbyś nie zauwazył, powiedział wcześniej. I dlatego zamilkłem ;*

Kostek 
Ornitolog

Sk±d: Inąd
Wys³any: 2009-10-18, 18:29   

Eowina napisa³/a:
Kostek napisa³/a:

Cytat:
Kostek, napisz wprost o swoich problemach miłosnych (czy braku w ogóle jakichkolwiek kwestii miłosnych) zamiast błagać, żeby wszyscy inni też byli samotni.

A czy ja coś powiedziałem na temat miłości? Urojenia mamy?

Tak, powiedziałeś wiele razy i z twoich wypowiedzi wynika, że nie wierzysz w coś takiego i trzymasz się od kobiet z daleka. I ktoś kto miłości nigdy nie doświadczył, będzie się na jej temat wymądrzał?

Po 1. Moje poprzednie wypowiedzi nie mają NIC do obecnej dyskusji, więc Twój przytyk jest pozbawiony sensu.
2. Źle wynika.
3. A skąd wiesz, że nie doświadczył, ee? Nic o tym nie wspominałem, zwłaszcza że miłosc to pojęcie szerokie.

To na pewno urojenia. Polecam psychiatrę.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wys³any: 2009-10-18, 20:55   

Oburzysz się i walniesz mi wywód o mojej niskiej inteligencji jak powiem, że czytając ta odpowiedż na mej mordce pojawił sie wesoły uśmieszek ? :>
Cytat:
Nic o tym nie wspominałem, zwłaszcza że miłosc to pojęcie szerokie.

Albo robisz z siebie osobe wysoce ograniczoną albo robisz sobie jaja po prostu, udając, że nie wiesz wcale, że Eow chodzi o zwykły kontakt dziewczyna-chłopak (nie, nie przyjaciółka, znajoma, teściowa, toster- dziewczyna, oczywiście w sensie partnerstwa, nie uwłaczając wymienionym, jakoby kobietami nie były). To jest aż tak zbyt oczywiste, żeby sie nad tym zastanawiać czy próbowałes wyminąc sie od przyznania racji, że nie miałes w zyciu nigdy bliższej znajomej niż jakąś przyjaciółkę ? ;]

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wys³any: 2009-10-19, 16:39   

Psuja :<

Fikasz?! [sm]

Oczywiście !
Ostatnio zmieniony przez do usuniecia 2009-10-21, 18:47, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

srebrny wilk 

Nick na CM: srebrny wilk
Sk±d: Wrocław
Wys³any: 2009-10-21, 17:34   

A było tak fajnie to wszystko czytać (hej, reszte dyskusji mozesz przeczytac w temacie o milosci), ale z drugiej strony źle, niech zapanuje miłość:)
(Matko, w ogóle po co są używki, po cholerę? Mogłabym użyć gorszych słów, ale czemu ludzie są głupi? Zaczynają niepotrzebnie palić, pić, ja jedna przecież ich wszystkich od tego nie odwiodę, ale czasem warto podyskutować i wyjść za temat). Wiem, że to brzmi dziwnie i sama nie wierzę w to, co napisałam, bo to wygląda jak zwykła głupia gadanina, ale to prawda, może nie najlepiej ubrana w słowa i nie napisana wierszem, ale to prawda. Smutna, na ten temat mogłabym pisać bardzo długo. Nie przyznajemy się przed nami samymi, że potem nas coś uzależnia. Matko, co ja piszę, gadanina bez ładu i składu, ale brakuje chyba niektórym samozaparcia, by rzucić palenie. A pierwszy raz jest zazwyczaj taki, że wezmę fajkę, bo nie chcę być gorszy. Nie chcę nikogo osądzać pochopnie, ale warto się zastanowić dwa lub trzy razy niż podjąć pochopną decyzję, czy zapalić.

Przepraszam za ortografię
Poprawione, niektore przegladarki maja funkcje podkreslania bledow ortograficznych (np. Firefox, Opera), moglabys sie w taka zaopatrzyc :P [sm]
Ostatnio zmieniony przez do usuniecia 2009-10-21, 18:26, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Sk±d: stamtąd -->
Wys³any: 2009-10-22, 15:01   

Cytat:
A pierwszy raz jest zazwyczaj taki, że wezmę fajkę, bo nie chcę być gorszy.

konformiści, ja się nie dałem i odmówiłem kumplom, chociaż wszyscy palą
Cytat:
to wygląda jak zwykła głupia gadanina,

yes
Cytat:
Matko, co ja piszę

jakieś bzdury, więc lepiej nie pisz

kitrak 

Sk±d: herp derp
Wys³any: 2010-06-30, 15:39   

kitrak napisa³/a:
Fajki - pfuj, dzięki, nienawidzę tego smrodu, ponadto nie chcę się truć.
Sheesha - j.w., tylko bez tego smrodu. ;)
Alkohol - nie, dzięki, nie kręci mnie to.
Narkotyki (czy to określenie nie wydaje Wam się nieco infantylne?) - j.w.

Uzależniony jestem za to od muzyki (zarówno słuchanie, jak i granie). ;)

luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulz

Hawkeye 
Moderator na emeryturze
Tata Psychopata

Wys³any: 2010-08-15, 12:12   

Jestem uzależniony od Internetu. Uświadomiłem sobie to ostatnio, gdy mi go nagle "urwano". Czułem się totalnie odcięty od świata i od znajomych, chociaż mogłem do nich zadzwonić lub się z nimi spotkać. To już jest bardzo poważne zaburzenie. :P

omen 
Thing That Should Not Be

Nick na CM: omen10
Sk±d: Nie wiem
Wys³any: 2010-08-15, 13:54   

Jednym wielki uzależnieniem każdego CYWILIZOWANEGO człowieka jest... prąd i elektronika. Niestety. Robimy imprezę? Telefon w dłoń i obdzwaniamy. Napisać wypracowanie? Wchodzimy na komputer, godzinkę później gotowy wydruk (chyba, że ktoś jest frajer i boi się napisać to co sądzi, bo połowa klasy wg. niego uzna go za idiotę i wyznawcę szatana, czyli po prostu ściąga gotowca). Musimy wstać do pracy? Parę sekund i budzik ustawiony na komórce. A co by się stało gdyby nagle cała elektronika i prąd po prostu zniknęły? Panika na całym świecie (no, oprócz biednych krajów, bo tam niestety mają mały kontakt ze światem). Po paru miesiącach populacja Ziemi drastycznie spada a Stany Zjednoczone są zaliczane do krajów rozwijających się. Bzdura? Wg. niektórych tak ale niech mieszkający w mieście spojrzą na osiedlowy plac zabaw gdy jest prąd i gdy go nie ma. Zaskoczeni?

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wys³any: 2010-08-15, 14:09   

Dosc powierzchowne myślenie. Prawda jest taka, że brak elektrycznosci na jakis czas sparaliżowalby świat, ale w zyciu nie doprowadziłby do katastrofy i zagłady ;x

Necron 
TRANSILVANIAN HUNGEER!

Nick na CM: Necron
Sk±d: Wszechświat
Wys³any: 2010-08-15, 14:09   

omen napisa³/a:
Jednym wielki uzależnieniem każdego CYWILIZOWANEGO człowieka jest... prąd i elektronika. Niestety. Robimy imprezę? Telefon w dłoń i obdzwaniamy. Napisać wypracowanie? Wchodzimy na komputer, godzinkę później gotowy wydruk (chyba, że ktoś jest frajer i boi się napisać to co sądzi, bo połowa klasy wg. niego uzna go za idiotę i wyznawcę szatana, czyli po prostu ściąga gotowca). Musimy wstać do pracy? Parę sekund i budzik ustawiony na komórce. A co by się stało gdyby nagle cała elektronika i prąd po prostu zniknęły? Panika na całym świecie (no, oprócz biednych krajów, bo tam niestety mają mały kontakt ze światem). Po paru miesiącach populacja Ziemi drastycznie spada a Stany Zjednoczone są zaliczane do krajów rozwijających się. Bzdura? Wg. niektórych tak ale niech mieszkający w mieście spojrzą na osiedlowy plac zabaw gdy jest prąd i gdy go nie ma. Zaskoczeni?

Hawkeye 
Moderator na emeryturze
Tata Psychopata

Wys³any: 2010-08-15, 14:28   

Technologia pomaga nam w życiu, ale jakby przyszło co do czego, to dostosowalibyśmy się do nowych warunków. Trudno się mówi, ważniejsze jest życie.

Nie wszystkie budziki są na prąd. Jeżeli nie mamy komórki to idziemy do kogoś w odwiedziny. Złe przykłady.

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Sk±d: stamtąd -->
Wys³any: 2015-03-03, 20:12   

1 piwo co 2 miesiące
raz na pół roku się napierdolę ze znajomymi :lokurczaki:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów