Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-02-06, 15:42 Gry, do których wracacie
Coś w stylu gier wiecznie zywych. Osobiście od siebie moge podac takie tytuły jak Rayman (zdziwko, nie ? ), Resident Evil, serie Legend of Zelda i wszelakie Star Warsy, także Unreal Tournamenta, Final Fantasy IX i PoP: Piaski Czasu. Są to gry które mimo faktu, że dawno przeszedłem (pomijając UT z wiadomych przyczyn) mają magnetyzm skłaniający do kolejnego powrotu i zagłębienia sie w grę. I znowu...i znowu....
Też takie coś macie ? ;P
Lego Star Wars przechodziłem 3 razy, FarCry tak samo. Grą, do której najczęściej wracam jest... Metin2. Usuwałem go 10 razy ( za każdym razem z myślą, że nigdy w niego nie zagram) i wracałem po 3-4 tygodniach :D Obecnie nie gram. Uff.
Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2010-05-06, 17:49
Crash i Spyro na PSX A PRZEDE WSZYSTKIM ADVENTURE ISLAND 2 NA PEGAZUSA!!!
a z PC to Emergency IV najczęściej "powracam"! a właśnie. muszę zainstalować Emergency IV bo miałem format
Anno, Stronghold, FIFA, Tomb Raider, Clash, wszystkie DOSowe, CS, Książę i Tchórz, Broken Sword, Prince of Persia, NHL, Tetris, Neverhood, Atlantis, Medal of Honor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum