Nick na CM: hejo
Wysłany: 2011-01-19, 22:31 Battlefield Bad Company 2
Jest temat, ale o becie :))
Gra ostatnio dosyÄ znana, sam tryb single jest Ĺredni, krĂłtki itd. ZaĹ multi to cud miĂłd i malinki. Mamy do wyboru 4 klasy - szturmowiec (karabinek+granatnik), zwiadowca (snajperka+pierdoĹki), medyk (RKM+apteczka i defibrylator) i mechanik (naprawa pojazdĂłw+subkarabinek/pistolet maszynowy+coĹ do niszczenia pojazdĂłw). Do tego w grze znajdziemy mase pojazdĂłw, ktĂłrymi moĹźna w peĹni sterowaÄ, (samochody, czoĹgi, helikoptery - rĂłwnieĹź bezzaĹogowe, CKMy, dziaĹa przeciwlotnicze). Aby dostaÄ innÄ broĹ musimy zdobyÄ iloĹÄ punktĂłw, ktĂłre sÄ za fragi, asysty przy zabiciu, podĹoĹźenia Ĺadunku itd. Do wszystkiego sÄ specjalizacje, kolimatory. Klucz na allegro kosztuje 45 zĹ, multi na prawdÄ jest super, szczerze polecam.
Singiel - zajebisty, zwĹaszcza dubbing ale krĂłciutki.
Multi - przyznam siÄ bez bicia Ĺźe jeszcze nie graĹem, ale grÄ nadal posiadam i jak przejde DA to wezmÄ siÄ za multi.
GraĹem teĹź w pierwszÄ czÄĹÄ (+multi)
Nie chciaĹo mi siÄ rozpisywaÄ.
Edit: W multi gram, bardzo mi siÄ podoba, mam na razie nabite 35 godzin gry. Polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum