| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Crash Bandicoot
Autor Wiadomość
Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-01-28, 18:44   Crash Bandicoot

Kolejna gra rdzennie konsolowa, kolejna kapitalna produkcja, którą po latach nieco spieprzono, źeby potem powrócić do lepszej kondycji. Kultowa seria platformówek, pamiętająca czasy pierwszego Playstation. Uważasz sie za fana platformówek, a nigdy nie spróbowałeś sił w Crasha ? Dupa wołowa jesteś, a nie fan. Odnogą serii jest ge-nial-ne Crash Team Racing (taki Toon Car, ale po stokroć lepszy) i niezły Crash Bash, bedący czymś w stylu Raymana M, ale IMO lepszym.
Grę warto przejsc nawet na emulatorze, bo mimo lat to wciąz kozacka produkcja, zwłaszcza trzecia część o podtytule Warped.

bolger 

Nick na CM: bolger
Wysłany: 2009-01-28, 21:28   

Oooo, Crash. W życiu bym w to nie zagrał, gdyby nie rekomendacja osoby, która nie gra z braku powodu, ale miło go wspominała. Przeszedłem około połowę pierwszej części na emu. Boska gra. Widać wkład pracy. W każdym pikselu, w każdej teksturze i animacji widać wkład pracy. Nie ma fabuły, poziomy nie miażdżą architekturą, muzyka jest charakterystyczna, choć bez rewelacji (i tak warto pobrać), ale sam gameplay jest niesłychanie przyjemny. Giniesz z milion razy, ale to nic. Płyniesz, ta gra płynie, nie wiem, czy zobaczę kiedyś równie przyjemny kawałek kodu (może.. Sly Raccoon?). Myślę, że nawet fajniejszy od Raymana. Zobaczę kolejne odsłony, jak mój Blaszany Przyjaciel wróci z naprawy od Złego Wujka.

Mal 
pogromca ku**a świata

Nick na CM: MalDae
Wysłany: 2009-01-29, 11:42   

pamietam jak blem maly i gralem w crasha 2 i 3 na ps1 ^^ a potem doszly jeszcze inne czescie ^^ ale gre bardzo milo wspominam :)

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2009-01-29, 15:56   

@Bolger
A próbowałeś sił w Crash of the Titans na DS ? IMO to jedna z najładniejszych, najbardziej dopracowanych gier na ten sprzęt ;]

diablo33 

Nick na CM: diablo33
Wysłany: 2009-01-29, 22:44   

Crash of the Titans przeszedlem na ps2, fajna gierka, ale jednak gry z Crashem na PSX wymiatają, zwłaszcza 3 część ;)

bolger 

Nick na CM: bolger
Wysłany: 2009-01-30, 22:43   

Raymaniac napisał/a:
@Bolger
A próbowałeś sił w Crash of the Titans na DS ? IMO to jedna z najładniejszych, najbardziej dopracowanych gier na ten sprzęt ;]

Taa, i to jeszcze w wakacje. Jest dokładnie tak, jak powiedziałeś. Jest ładna i dopracowana. Ale dla mnie to tylko tyle, bo jest też krótka i mało rozbudowana. Łatwa. Walki nieciekawe,
a końcowy boss. . Nie czułem, że to koniec. Ale muszę przyznać, że miło było.

2 miejsce dla najlepszego platformera 3D na DS.

Fafikozoom 
crap-san

Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2009-03-05, 16:10   

Dział to GRY KOMPUTEROWE a nie GRY NA KONSOLE

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2009-03-05, 17:08   

Wiesz co ? Akurat żle trafiłes, bo mam zły humor. Warn za pieprzenie głupot ;*
A ponadto dorzucę ci do zarzutu bezsensowne odkopywanie tematu, zeby było sprawiedliwie. Jak ci jeszcze mało to masz po łbie za offtop.

PieRuN 
Happy New Year!

Wysłany: 2009-03-05, 19:35   

Masz pecha Fafi. :P

Co do gry to mi osobiście się średnio podobała. Po pierwsze wolę Raymana :P, a po drugie postać lisa niezbyt mi pasowała do przygodówki.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2011-02-22, 19:14   

Ostatnio odświeżyłem sobie częsci 2 i 3. Rany, ta gra jest tak przeprofesjonalna i grywalna, że nie ogarniam. To jest taki Bruce Lee platformówek i Czak Noris gier na Plejśtejśyn, jak ktoś lubi platformery a nie ograł Crasha niech sie wstydzi :panperkusista:

Odpowiedz do tematu