| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Muzyka
Autor Wiadomość
omen 
Thing That Should Not Be

Nick na CM: omen10
Wysłany: 2011-06-20, 10:15   

Argh, wszystko mnie boli po wczorajszym koncercie Kultu na dniach Bełchatowa. Każdy darł mordę, każdy skakał, każdy się pchał, ciągle kurz w powietrzu, ludzie zresztą też (kolega dostał jednym kolesiem). Prawie złamałem nadgarstek i kostkę :D Ale atmosfera była boska. Nie zapomnę tego na pewno.

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2011-06-20, 16:21   

I tak nie wiesz kto to jest Kazik xD

Necron2 

Wysłany: 2011-06-20, 18:06   

BTW, post Omena to raczej do Wydarzeń Kulturalnych.
Wielokropek napisał/a:
Jeszcze do tego Suicidal Tendencies dużo słucham. All I want was a pepsi... Just one pepsi.

Żółwik - też ostatnio bardzo polubiłem Tendencje. To moje wielkie przedwakacyjne odkrycie.

musialmati2 

Wysłany: 2011-06-20, 22:01   

HEHE A JA ICH ZOBACZE W TE WAKACJE
suckers

Wielokropek 
Glamrocker

Nick na CM: ...
Wysłany: 2011-07-03, 17:28   

Troche ostatnio więcej muzyki slucham, więc moze sie podziele ;p

Kurk wydał nową płytę, polecam wszystkim fanem starego, klasycznego hard rocka w stylu Purpli, jest sporo klawiszów, dobry gitarzysta, wokal ma koleś mocny. Do tego na krązku śpiewa Doogie White od Malmsteena, Rainbow czy Tank. Ciekawostką jest tez Simply the Best Tiny Turner z Kupichą na wokalu.

Anthrax nagrywa nową płytę, jest tez nowy singiel Fight 'Em 'Till You Can't, ciekawy, jest sporo starego Anthraxu, ale ma zaskakujący refren...

Running Wild wydało koncertowy album Final Jolly Roger, zajebiste wydawnictwo, dźwięk zyleta, musze odkopac stare płyty, bo mi się wkręciło. Nowocioty nie pamiętają pirackiego rocka, arrrr xD

Wracając do starego rocka, polecam Black Country Communion, świetna supergrupa, Hughes wciąz ma zajebisty wokal. Zarówno Black Country jak i 2 są huhuhuhu.

Na maksa wkręciła mi sie Luxtorpeda, a juz szczególnie Autystyczny, jakie to jest zajebiste. Zachęciło mnie na tyle, ze muszę obczaić sobie solową płytę Hansa.

Czekam na nowe Anthrax, Megadeth i RHCP (ponoć ma być więcej rockowego grania w stylu lat 70', niby fajnie, chociaz głownie za funkowanie uwielbia sie Red Hotów).

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Wysłany: 2011-07-03, 18:11   

Red Hot ze swoim stylem z lat '70... Już się boję tego zawodu :/ Choć czekam. No i Coldplay nowy ma być. I niby, że Gnr (a idź pan w czuj), a z tych top zespołów nadchodzi... Tenacious D!

Necron2 

Wysłany: 2011-07-08, 22:47   

Wielokropek napisał/a:
Anthrax nagrywa nową płytę, jest tez nowy singiel Fight 'Em 'Till You Can't, ciekawy, jest sporo starego Anthraxu, ale ma zaskakujący refren...

właśnie refren jest w porządku, nic zaskakującego na minus. natomiast nie odpowiada mi wokal Belladony, jak Belladona w ogóle nie brzmi. gdy za pierwszym razem przesłuchiwałem ten singiel, myślałem, że mimo wszystko nagrali go jeszcze z Johnem Bushem. :/
ale poza tym wokalem to wyjebisty utwór.

Wielokropek 
Glamrocker

Wysłany: 2011-07-09, 08:34   

Pare razy przesłucham i juz mi sie w całości podoba ten singiel, mam nadzieje, ze cała płyta będzie na poziomie.

Przesłuchamem pare razy Hans Solo - 8. Mimo iz rap to mi sie bardzo bardzo podoba, chociaz moje ulubione to "Babilon", który ma sporo reggae w sobie i "Wierzyc", który jest nagrany z punkowym zespołem ;p

Spodobał mi sie My Riot nowy - "Sen", który juz troche czasu leci w Esce Rock i demo "Lzy i Potęga", na razie bez linii basowej Oriona. Mam zamiar obczaic jakieś Sweet Noise.

Sodom i Destruction miazdza. Powaznie.

Jeszcze Kyuss, który przypomniałem sobie dzięki Skinsom, "Blues For the Red Sun" to geniusz stoner rocka, ale "Spine of God" Monster Magnet juz nie jest taki fajny : /

Jako ze jutro wyjezdzam, to załatwiłem sobie spory zapas słuchania, jak wróce to sie podziele, co warto a co nie xD Między innymi - Limp Bizkit, Alice in Chains, Danzig, Journey, Hardline, Venom, Sepultura.

musialmati2 

Wysłany: 2011-07-09, 13:51   

limp bizkit??? blagam cie... toć to jedna z największych porażek muzyki.

ale + za kyuss

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Wysłany: 2011-07-09, 17:56   

He he he, skąd wiedziałem, że się czepnie Bizkita... 8)

Cytat:
moje ulubione to "Babilon", który ma sporo reggae

Babilon palimy, babilońskie kutwy bardzo nieczysto grają?

Wielokropek 
Glamrocker

Wysłany: 2011-07-09, 18:16   

Bizkit bardzo fajne. Ale Revolta Sweet Noise'a zajebista. Troche inny styl niz My Riot, duzo elektroniki, ale Glatza ma bardzo fajny wokal.

musialmati2 

Wysłany: 2011-07-10, 11:50   

odbieram punkty za Kyuss i cały mój szacunek do ciebie, a myslalem ze masz naprawde dobry gust na '97 :(

SAD MUSIAL IS SAD

omen 
Thing That Should Not Be

Nick na CM: omen10
Wysłany: 2011-07-23, 22:38   

No niestety ale świat muzyki stracił Amy Winehouse. Dołączyła do klubu 27 :/

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Wysłany: 2011-07-24, 07:16   

O, rly? A wiesz, że MJ też nie żyje?

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Wysłany: 2011-07-24, 09:35   

A wiecie, że w Norwegii zginęło kilkadziesiąt ludzi z powodu zamachu, które tam nigdy nie mają miejsca, więc to dość niesamowite, a więcej nastolatków i tak przejęła się ultraniespodziewaną śmiercią ćpunki o dobrym wokalu robiącą słabe gówno?

Odpowiedz do tematu