Kwestia gustu. Moim zdaniem RHCP to gówno niesamowite, a jakoś nigdy Cię z tego powodu nie tyrałem, chociaż MOIM zdaniem masz kiepski gust muzyczny. Jak komuś się podoba muzyka wykonywana przez Winehouse, to co w tym złego? Niech słucha.
Sprawa z Winehouse mnie nie interesuje, zamachy już tak.
Nie wiecie czasem czy Metallica wystąpi w przyszłym roku w Polsce? Patrząc na chronologię koncertów z ostatnich lat teraz powinni zagrać znowu na chorzowskim stadionie :)
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2011-07-24, 20:17
Necron2 napisał/a:
Jak komuś się podoba muzyka wykonywana przez Winehouse, to co w tym złego? Niech słucha.
No dobra, tylko mi nie o słuchanie chodziło :D Chciałem spotęgować to, że tak naprawdę śmierć spotkała mało istotną w muzyce wokalistkę. A na tym się znam, w końcu przeczytałem dużo książek akcji itd.
Jak komuś się podoba muzyka wykonywana przez Winehouse, to co w tym złego? Niech słucha.
Chciałem spotęgować to, że tak naprawdę śmierć spotkała mało istotną w muzyce wokalistkę.
A, już rozumiem :D Chociaż napisałeś to w taki sposób, że naprawdę można tak pomyśleć. Co nie zmienia faktu, że nawet jeśli była mało istotna, to i tak ma sporo fanów itp. ;p
Anyway, koniec tematu.
Omen, jak na razie jedyny możliwy występ Mety w Polsce to na otwarcie stadionu we Wrocławiu!!! (zresztą petycja o to została wysłana już jakiś czas temu, a tematu nie śledzę, zatem nie wiem dokładnie, jak to wygląda.)
Ostatnio zmieniony przez Necron2 2011-07-26, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
Reckless Love - zajebisty zespół, no kutwa. Inaczej sie tego nie da określić. Mimo iz piosenki są kalkami najlepszych glamowych zespołów (Poison, GnR, Extreme, Dokken, KISS).
Kreator - Violent Revolution - bardzo fajna płyta, najbardziej tytułowy utwór.
D-D-DUBSTEP.
Children of Bodom - Hate Crew Deathroll - polecam.
Hans Solo - no naprawde zajebita płyta, mimo iz pisałem to juz wczesniej. Tak samo T.R.I.P. 52 Dębiec, podoba mi sie to cięzki, hipnotyczne brzmienie.
Nowy Sebastian Bach zapowiada sie ciekawie, moze byc to kawał cięzkiego rocka w stylu Slave to the Grind. Ale jeśli ktoś uwielbiał głos Bacha to moze zapomniec, bo juz prawie w ogole go nie przypomina :/ Dragi, alko i fajki.
Czekam na nowe Reckless Love (juz pod koniec wrzesnia), mam nadzieje, ze Steel Panther wreszcie skończy prace, moze cos pojdzie w obozie Van Halen... A reaktywacja Sabbathów była by bardzo ciekawa.
Słyszeliście The View, z nowego albumu Metalliki? Powiem szczerze, że brzmi delikatnie mówiąc "specyficznie", zwłaszcza wokal Lou Reeda. Udostępniono także tekst i tłumaczenie innej piosenki (Dragon). Możecie ją znaleźć m.in. na deathmagnetic.pl :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum