| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Najbardziej oczekiwane przez was gry
Autor Wiadomość
Pioterek 

Nick na CM: Tak samo jak tu
Wysłany: 2010-11-26, 20:54   

Guild Wars 2 :]

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-11-27, 10:56   

Fafikozoom napisał/a:
Raja napisał/a:
OMG. Polecam jakiś interview z E3 2010, w którym jest wyraznie mówione o PC, a nie o rozważaniu =="

Skoro już w temacie: W tym roku co miało wyjśc, już dla mnie wyszło, za to na początku 2011 czeka mnie podwójne uderzenie ze strony ukochanej Zeldy- Skyward Sword na Wii oraz remake Ocarina of Time na 3DS, przy której już dzisiaj wiem, że spede kilkadziesiąt(-set ?) godzin gry i na która już dziś odkładam forse.

z oficjalnej strony:
Cytat:

HD Consoles for the end of the year
Wii, PC, iPad, 3DS to be considered.

Jak Bóg rozdawał inteligencje, stałes akurat w kolejce po co innego?
To, co własnie przytoczyłes oznacza tyle, że data premiery wersji PC nie została jeszcze ustalona a nie, że tej wersji nie zapowiedziano xP

Fafikozoom 
crap-san

Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2010-11-28, 02:00   

Raja napisał/a:
Fafikozoom napisał/a:
Raja napisał/a:
OMG. Polecam jakiś interview z E3 2010, w którym jest wyraznie mówione o PC, a nie o rozważaniu =="

Skoro już w temacie: W tym roku co miało wyjśc, już dla mnie wyszło, za to na początku 2011 czeka mnie podwójne uderzenie ze strony ukochanej Zeldy- Skyward Sword na Wii oraz remake Ocarina of Time na 3DS, przy której już dzisiaj wiem, że spede kilkadziesiąt(-set ?) godzin gry i na która już dziś odkładam forse.

z oficjalnej strony:
Cytat:

HD Consoles for the end of the year
Wii, PC, iPad, 3DS to be considered.

Jak Bóg rozdawał inteligencje, stałes akurat w kolejce po co innego?
To, co własnie przytoczyłes oznacza tyle, że data premiery wersji PC nie została jeszcze ustalona a nie, że tej wersji nie zapowiedziano xP

Wiedziałem że coś nie teges ;D

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2011-02-22, 18:54   

Tak zacząłem się zastanawiac, czy właściwie na jakąs grę czekam...i stwierdziłem, że brakuje mi czegos megazajebistego, na co czekałbym z wypiekami. Na pewno z checią ogarnę Playstation Move Heroes, bo platformery to gatunek na wyginięciu, a jeśli dodatkowo gramy z nich duetem Jak&Daxter to nie wolno mi przejśc obojętnym. Na Uncharted 3 nie czekam, wciąz mam dwójke do ukończenia, na PSP wychodzi nowe Final Fantasy, ale jesli bedzie tak samo "zajebiste" jak ostatnie FF to wole, żeby nie wyszedł wcale. Gdzieśtam majaczy sie trzeci Kingdom Hearts, ale to odległa przyszłość.
A teraz coś, na co czekam a wcale nie musi sie pojawić:
Brakuje mi jak cholera produkcji prawowitego Raymana 4. Nie jakieś Originsy, Rabiddsy i inne jarmarczne cuda. Chcę klasyczny platformer 3D z zajebistym humorem i designem lokacji.
Do listy życzeń dorzuciłbym też coś z szyldu serii Jak&Daxter. Lost Frontier na PSP był dobry, ale daleko mu do geniuszu części z PS2, robionych przez Naughty Dog.
I przede wszystkim, marzą mi się jakieś pełnoprawne Wormsy. Na PC. Reloaded to tak naprawde World Party HD, do tego imo o wiele mniej grywalne. Częsci na Wii i PSP (nie liczac World Party, ale ta gra to kozak od zawsze) nie przekonały mnie do siebie wcale.
Chcę pełne, pudełkowe, rozbudowane, z ładną grafiką 2D i nowym, wykręconym arsenałem. Takie przypominajace czasy, gdy Team17 był pierwszoligowym twórcą gier.

Hope 

Wysłany: 2011-02-27, 19:33   

Ze mną jest już strasznie źle - jedyne na co czekam to Diablo III, które prawdopodobnie ukaże się dopiero w 2012(jeżeli się ukaże), a teraz to tylko na kolejne apdejty do Minecrafta ;_;

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2011-02-28, 13:52   

Mnie juz jakoś dawno przestały jarać gry Blizzarda i wszelakie nowe RPG, wiec nie czekam ani na DIII, ani na kolejne Dragon Ejdże. Wole sobie wrócić do DII/ ogarnąć po raz n-ty Baldurs Gate.

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Wysłany: 2012-08-03, 20:59   

Obecnie czekam na dwie gry:
Far Cry 3 - planuję kupić niedługo po premierze
GTA V - na to pewnie jeszcze poczekam...

omen 
Thing That Should Not Be

Nick na CM: omen10
Wysłany: 2012-08-03, 21:08   

Też czekam z niecierpliwością na piątą odsłonę GTA, ponadto ostatnio wyszedł teaser GRID 2 więc jest na co czekać ;)

Wielokropek 
Glamrocker

Nick na CM: ...
Wysłany: 2012-08-03, 21:31   

Też czekam na GTA V. Przestałem oczekiwać nowego Most Wanted - brak tuningu, cienkie będzie. No i do tego Medal Of Honor Warfighter, dodatki do BF3 (mam premium :P).

omen 
Thing That Should Not Be

Wysłany: 2012-08-03, 21:49   

IMO w Most Wanted tuning jest zbędny. Ja nadal mam nadzieję, że wezmą się za trzecią odsłonę Underground :)

Wielokropek 
Glamrocker

Wysłany: 2012-08-03, 21:54   

Właśnie tuning w Most Wanted był jedną z charakterystycznych cech, więc bieda, kolejna zwykła ścigałka.

Pioterek 

Nick na CM: Tak samo jak tu
Wysłany: 2012-08-04, 00:21   

A ja czekam na GW2, które wychodzi już bardzo niedługo, bo 28 sierpnia!

Teraz tylko zamówić i czekać.
ACH.

omen 
Thing That Should Not Be

Wysłany: 2012-08-04, 11:40   

@Wielo

Dla mnie charakterystycznymi cechami MW są pościgi i szybkie auta. IMO tuning jest charakterystyczną cechą Carbona i Undergrounda z czego liczę na kontynuację tego drugiego.

Wielokropek 
Glamrocker

Wysłany: 2012-08-04, 22:06   

Dla mnie tuning w MW był ważny, nadawał tej grze ten posmak nielegalnych wyścigów. No ale cóż, będe te 200zł do przodu :P

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2012-08-06, 17:29   

Na co aktualnie czekam? Najbardziej chyba na czwartego Sly'a, bo to bedzie piekny powrót do czasów gdy platformery na PS2 rządziły i dzieliły.

Odpowiedz do tematu