Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-11-27, 10:56
Fafikozoom napisał/a:
Raja napisał/a:
OMG. Polecam jakiĹ interview z E3 2010, w ktĂłrym jest wyraznie mĂłwione o PC, a nie o rozwaĹźaniu =="
Skoro juĹź w temacie: W tym roku co miaĹo wyjĹc, juĹź dla mnie wyszĹo, za to na poczÄ tku 2011 czeka mnie podwĂłjne uderzenie ze strony ukochanej Zeldy- Skyward Sword na Wii oraz remake Ocarina of Time na 3DS, przy ktĂłrej juĹź dzisiaj wiem, Ĺźe spede kilkadziesiÄ t(-set ?) godzin gry i na ktĂłra juĹź dziĹ odkĹadam forse.
z oficjalnej strony:
Cytat:
HD Consoles for the end of the year
Wii, PC, iPad, 3DS to be considered.
Jak BĂłg rozdawaĹ inteligencje, staĹes akurat w kolejce po co innego?
To, co wĹasnie przytoczyĹes oznacza tyle, Ĺźe data premiery wersji PC nie zostaĹa jeszcze ustalona a nie, Ĺźe tej wersji nie zapowiedziano xP
Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2010-11-28, 02:00
Raja napisał/a:
Fafikozoom napisał/a:
Raja napisał/a:
OMG. Polecam jakiĹ interview z E3 2010, w ktĂłrym jest wyraznie mĂłwione o PC, a nie o rozwaĹźaniu =="
Skoro juĹź w temacie: W tym roku co miaĹo wyjĹc, juĹź dla mnie wyszĹo, za to na poczÄ tku 2011 czeka mnie podwĂłjne uderzenie ze strony ukochanej Zeldy- Skyward Sword na Wii oraz remake Ocarina of Time na 3DS, przy ktĂłrej juĹź dzisiaj wiem, Ĺźe spede kilkadziesiÄ t(-set ?) godzin gry i na ktĂłra juĹź dziĹ odkĹadam forse.
z oficjalnej strony:
Cytat:
HD Consoles for the end of the year
Wii, PC, iPad, 3DS to be considered.
Jak BĂłg rozdawaĹ inteligencje, staĹes akurat w kolejce po co innego?
To, co wĹasnie przytoczyĹes oznacza tyle, Ĺźe data premiery wersji PC nie zostaĹa jeszcze ustalona a nie, Ĺźe tej wersji nie zapowiedziano xP
Wysłany: 2011-02-22, 18:54
Tak zaczÄ Ĺem siÄ zastanawiac, czy wĹaĹciwie na jakÄ s grÄ czekam...i stwierdziĹem, Ĺźe brakuje mi czegos megazajebistego, na co czekaĹbym z wypiekami. Na pewno z checiÄ ogarnÄ Playstation Move Heroes, bo platformery to gatunek na wyginiÄciu, a jeĹli dodatkowo gramy z nich duetem Jak&Daxter to nie wolno mi przejĹc obojÄtnym. Na Uncharted 3 nie czekam, wciÄ z mam dwĂłjke do ukoĹczenia, na PSP wychodzi nowe Final Fantasy, ale jesli bedzie tak samo "zajebiste" jak ostatnie FF to wole, Ĺźeby nie wyszedĹ wcale. GdzieĹtam majaczy sie trzeci Kingdom Hearts, ale to odlegĹa przyszĹoĹÄ.
A teraz coĹ, na co czekam a wcale nie musi sie pojawiÄ:
Brakuje mi jak cholera produkcji prawowitego Raymana 4. Nie jakieĹ Originsy, Rabiddsy i inne jarmarczne cuda. ChcÄ klasyczny platformer 3D z zajebistym humorem i designem lokacji.
Do listy ĹźyczeĹ dorzuciĹbym teĹź coĹ z szyldu serii Jak&Daxter. Lost Frontier na PSP byĹ dobry, ale daleko mu do geniuszu czÄĹci z PS2, robionych przez Naughty Dog.
I przede wszystkim, marzÄ mi siÄ jakieĹ peĹnoprawne Wormsy. Na PC. Reloaded to tak naprawde World Party HD, do tego imo o wiele mniej grywalne. CzÄsci na Wii i PSP (nie liczac World Party, ale ta gra to kozak od zawsze) nie przekonaĹy mnie do siebie wcale.
ChcÄ peĹne, pudeĹkowe, rozbudowane, z ĹadnÄ grafikÄ 2D i nowym, wykrÄconym arsenaĹem. Takie przypominajace czasy, gdy Team17 byĹ pierwszoligowym twĂłrcÄ gier.
Ze mnÄ jest juĹź strasznie Ĺşle - jedyne na co czekam to Diablo III, ktĂłre prawdopodobnie ukaĹźe siÄ dopiero w 2012(jeĹźeli siÄ ukaĹźe), a teraz to tylko na kolejne apdejty do Minecrafta ;_;
Wysłany: 2011-02-28, 13:52
Mnie juz jakoĹ dawno przestaĹy jaraÄ gry Blizzarda i wszelakie nowe RPG, wiec nie czekam ani na DIII, ani na kolejne Dragon EjdĹźe. Wole sobie wrĂłciÄ do DII/ ogarnÄ Ä po raz n-ty Baldurs Gate.
TeĹź czekam na GTA V. PrzestaĹem oczekiwaÄ nowego Most Wanted - brak tuningu, cienkie bÄdzie. No i do tego Medal Of Honor Warfighter, dodatki do BF3 (mam premium :P).
Dla mnie charakterystycznymi cechami MW sÄ poĹcigi i szybkie auta. IMO tuning jest charakterystycznÄ cechÄ Carbona i Undergrounda z czego liczÄ na kontynuacjÄ tego drugiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum