| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
CYBERMYCHA ALL AWARDS 2012
Autor Wiadomość
Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-08-15, 11:21   CYBERMYCHA ALL AWARDS 2012

Dawno, dawno temu
W odległych internetach
Na forum pewnej gazetki dla dzieci
Powstała idea stworzenia gali nagród,
dzięki której podsumowano by cały rok działalności
społeczności żyjącej w tym zakamarku sieci.
Niestety, złote lata tej akcji minęły bezpowrotnie
A trolle i spam rozpanoszyły się po internecie.
I gdy ostatnia nadzieja wydała się zgasnąć
Oto pojawia sie ostatni, ultymatywny plebiscyt...

Przede wszystkim w plebiscycie....nie ma zwycięzców!

O co chodzi?

Chodzi o to, żeby zebrać w jednym miejscu niejako wspominki zarówno weteranów starych for, jak i nowicjuszy - oczywiście, jeśli jakieś odpowiedzi będą wymienione kilkukrotnie, ich przewaga zostanie wskazana. To takie podsumowanie całych burzliwych dziejów wszystkich FCM-ów oczami ludzi, którzy brali w tym udział. Dlatego przy okazji macie kontakty do starych userów (cześć, Musiał) podrzućcie im tą ankiete, jesli się zgodzą ją wypełnić - i puśćcie mi na PW ich odpowiedzi z zaznaczeniem, kto odpowiadal na pytania.

Dla ułatwienia dodajmy, że oficjalne kanały IRC takie jak cm_offline czy Dupa Szatana są oficjalną i integralną częścią forum i też wchodzą w skład głosowania. A, skype też, bo jednak trochę tam siedzieliśmy.

odpowiedzi przesyłamy na moje PW do soboty 25 Sierpnia. W niedzielę 26 zostanie przeprowadzona gala ogłoszenia konkretnych wyników, które następnie zostaną opublikowane w tym temacie - dlatego przy okazji fajnie by było, gdybyście uzasadniali swoje wybory chociaż jednym zdaniem.

Całość przesyłać drogą prywatnych wiadomości do mnie.

Kategorie

1. Najlepszy user starych forów CyberMychy

2. Najlepszy user obecnego forum

3. User za którym najbardziej tęsknisz.

4. Największa wtopa w historii każdego forum CM

5. Temat na dowolnym forum CM, który wspominasz najlepiej.

6. Najgłupszy temat w historii forum.

7. Największa akcja na forum.

8. Największy kretyn w historii FCM.

9. Najbardziej niedoceniony user.

10. Najzabawniejszy user.

11. Najcieplej wspominana przez ciebie gra komputerowa/konsolowa z okresu twojej obecności na forach CM (maksymalnie trzy).

12. Najlepszy tekst w historii forum.

13. A tutaj, na końcową trzynastkę możesz opisać jak zmieniło się twoje życie od czasów twojego pierwszego posta na forum do dzisiaj. Pytanie bardzo opcjonalne, bo nie wszyscy lubią pisać długie wywody, ale niektórych na pewno to zaciekawi ;)

Łidżet (Łidżi) 
A.Breivik K:77 D:0

Nick na CM: łidżi itp.
Wysłany: 2012-08-16, 20:54   

Zajebisty pomysł xD

8.Kategoria chyba już należy do mnie.

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-08-18, 09:33   

Dobra, napiszę tym typom co się da, ale nie ma tak dobrze, jak teraz - może i mam numery gg, ale miliony ludzi już gg nie używa, bo mają facebooka. I nie mają ze mną kontaktu.

baczus 
Administrator
Revolutionaries Wait

Nick na CM: hejo
Wysłany: 2012-08-18, 20:01   

Jak by co ja dopiero 25 wracam zza granicy :(

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2012-08-22, 09:35   

UWAGA ATTENTION ACHTUNG

GALA CYBERMYCHA ALL AWARDS 2012 ODBĘDZIE SIĘ W NIEDZIELĘ 26 SIERPNIA O GODZINIE 20:30

Wielokropek 
Glamrocker

Nick na CM: ...
Wysłany: 2012-08-22, 09:41   

Przewidywany czas trwania?
I co z Baczkiem?

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2012-08-22, 10:14   

Nie wiadomo co z baczkiem, o czasie trwania poinformuję w okolicach piatku/soboty, bo wszystko zalezy jak wypali mój plan aby uczynić tą galę czymś zajebistym :D

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Wysłany: 2012-08-22, 10:57   

(Nie będzie mnie (wszystkich to obchodzi))

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2012-08-23, 13:20   

http://www.youtube.com/wa...yE&feature=plcp
WAS CHCEMY!

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Wysłany: 2012-08-26, 23:58   

OK, to może ja coś napiszę o tej zjemanej gali (której organizacja to jakaś zupełna porażka i pomyłka, o wykonaniu nie wspominając). JK, ta gala była wyjemana w czuj, ten pomysł z filmikami jest mistrzem. Myślę, że Gaymaniac nadał nowy standard w tworzeniu uroczystości gali FA (o ile będą kolejne ;x). Komentarze prowadzącego miszcz, często śmieszne, często inteligentne, zawsze trafne. Tekst o dziecku Mala, na przykład, albo wiele innych, hahahaha. Chociaż dobrym pomysłem byłoby powierzenie tych filmików np. jakiemuś vloggerowi. OK, filmiki, choć gdy Gaymaniac mówił wcześniej o "czymś epickim" myślałem, że zostanie na czata sprowadzona jakaś gwiazda internetu, jakaś Kj (choć z tym się nie myliłem, HEH) czy inny Niekryty Krytyk xD Kolejna część mojego komentarza to fakt, że przez cały czas czytania loga i oglądania tych nagrań, miałem wrażenie, że, kurde, wszędzie mnie pełno, jak nie ploty o tym, gdzie ja teraz jestem, że mam srakę, to jakieś pozdrowienia, to moje najdłuższe wypowiedzi... No i właśnie, najdłuższe wypowiedzi. Wydaje mi się, że jako jedyny nie podszedłem do głosowania na zasadzie "a dobra, co mi się przypomni pierwszego, to wpisuję i lecę do następnej kategorii". Powiązaną, a też smutną rzeczą, jest to, że zagłosowało (tak mi się wydaje) mało osób, na pewno maksymalne możliwości nie zostały wykorzystane. Jaką niespodzianką było, że np. taki small nawet na gali się nie pojawił. Myślałem, że Gaymaniac wysili układy :/ No, ale to nic. Ostatni punkt tego posta to ORGANIZACJA PO GALI. GDZIE JEST LOG? Ja go zdobyłem tajnymi wtykami, ale kurde, nie ma loga. Tak samo GDZIE SĄ FULL WYNIKI, no? No, to tyle. Gratuluję organizatorowi zarąbistej roboty, dostarczenia nam masy rozrywki i to w taki sposób, że ja, nie będąc na gali, mogłem przeżyć właściwie to samo, co obecni ;) Prawie. DZIĘKI GAYMANIAC, HIP HIP HURA, A TERAZ...
[21:28:54] Raymaniac: DOBRA, ŚPIEWAMYYYYYYYYYYYY http://www.youtube.com/watch?v=N-OLHFb7jRc

:D

Wielokropek 
Glamrocker

Nick na CM: ...
Wysłany: 2012-08-27, 09:48   

Ja też głosowałem dosyć długimi wypowiedziami (tj na tle innych były długie) i Raja je wypowiadal, nie oskarżaj nas bezpodstawnie :C
Generalnie było epic, dzięki Raja i dzięki wszyscy którzy tam byli i nie E>

Hope 

Wysłany: 2012-08-27, 22:27   

Gala była super. Genialny pomysł i wykonanie ze strony Raji. Komentarze do poszczególnych kategorii - nic dodać, nic ująć. Kawał dobrej roboty, na pewno będzie co wspominać. Super zwieńczenie całej działalności FCM. Było po prostu super <3

omen 
Thing That Should Not Be

Nick na CM: omen10
Wysłany: 2012-08-27, 23:03   

Aż żal, że to już koniec. Chociaż, jakby się postarać to może w przyszłym roku będzie kolejna gala ;) Ale bardzo trudno będzie jej przebić epickość tegorocznej. Kawał dobrej roboty, dziękuję Ci za to Raju :)

czarnywonsz 

Wysłany: 2012-09-03, 15:32   

jeszcze sie zemszcze wielokropek.......................

Rayman99 

Nick na CM: nie maxd
Wysłany: 2012-09-10, 10:44   

fajny pomysł szkoda że mnie nie było xd

Odpowiedz do tematu