Czyli najzwyczajniej w świecie osoby, które pokazują jak i w co grają. Najpopularniejszą taką personą w polskim internecie bez wątpienia jest Klocuch. Z zagranicznych subskrybuję i oglądam PewDiePie, swoją drogą polecam.
Serio Klocuch? Popatrz sobie na subskrypcje polskich kanałów na YT i powtórz to jeszcze raz. Let's Playe oglądam od dość dawna. Zacząłem to robić, kiedy kupiłem Minecrafta i szukałem jakiegoś poradnika. Natknąłem się na kilka let's playi. Z Ciekawości wszedłem i się kurczę wciągnąłem. Zaczynałem od JJayJokera, pierwszy sezon Minecrafta był super. Potem oglądałem wujcia Rocka, który najbardziej przyciągał mnie serią Borderlands z Rojem, który potem sam zaczął kręcić materiały. Niestety teraz przestałem oglądać tych bardziej popularnych, bo wraz ze wzrostem subskrypcji stali się bardziej drętwi, grający pod publikę. Obecnie subskrybuję takich Let's Playerów jak Gimperr, Tivolt, SuchyKanał VonZaya i kilka innych kanałów. Przerzuciłem się na ludzi mniej popularnych, nadal robiących to z pasji. No może nie licząc Wonzia. On jest popularny. Ale jego streamy i poczucie humoru trzymają mnie przy nim.
Też oglądam paru polskich let's playerów :P W subskrypcjach mam masę grających głównie w Minecrafta (cała elita, czyli skkf, MinecraftBlow, MinecraftBremu, Rezi, MaciekTMPL, Husiek i nie mam pojecia kto jescze, boze, co ja robie ze swoim zyciem), większość się na tym wybiła... aczkolwiek nie oglądam wszyystkich filmów, zwczyajnie szkoda mi czasu na te wszystkie serie, bez przesady. Bardzo lubie Suchy Kanał (Wonziu), podoba mi się jego styl, lubie go słuchać :P Z zagranicznych raczej nie wiele, mam chyba ze 2-3 kanały zasubowane z powodu stuffu na temat Battlefielda 3 :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum