Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-09-18, 07:57
Nie ma loga Agiss. I pewnie nie bÄdzie, bo Gaymaniac. WiÄc: tĹo forum jest wciÄ Ĺź biaĹe, wiÄc to logo wyglÄ da gĹupio, z tym swoim zielonym tĹem ;p
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-09-18, 10:46
Moze jakas ankieta za tym czy przerabiac bluesite? Bo musiaĹke bedzie marudzic, a mi wystarczy Ĺźe Olive dostaĹ modyfikacje, niech reszta sie wypowie
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-09-19, 10:21
Zapytam jeszcze tak czysto teoretycznie - daĹoby siÄ zmieniÄ kolor tĹa w postach/profilach - no, ogĂłĹem chodzi mi o tÄ czÄĹÄ na ktĂłrej stoi forum i ktĂłra nie jest tĹem z mychÄ . Ĺazi mi po gĹowie podmiana tego na taki kolor jaki miaĹo stare forum, czyli ten na moim sigu - zamiast tego wszechobecnego siwego ;P
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2012-09-19, 10:59
ZmieniÄ to, juĹź trochÄ testowaĹem na sucho. Nie obiecuje nic, bo moĹźe to mi chwile zajÄ Ä. PopoĹudniami net mi ledwo dziaĹa, wiÄc czasem nie dajÄ rady.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum