Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-12-17, 17:06 Świąteczne łupy 2012
Święta już niemal pukają do naszych drzwi, nie zaszkodzi więc zainaugurować odpowiedni temat dla tego, co w nich najważniejsze*
Jako że temat został otworzony odpowiednio wcześniej, przy okazji możemy typować co dostaniemy/ co chcielibyśmy zobaczyć pod choinką.
Jeśli chodzi o mnie, spodziewam się na pewno nowej myszki do kompa i jakiejś gry na 3DS-a. Reszta pozostaje dla mnie niewiadomą, jednak cicho liczę na to że Mikołaj podrzuci mi pod drzewko iglaste także chociaż jedną czekoladę Lindt. Wspominałem że szaleję za czekoladami Lindt? No to już wiecie.
*Tak tak, rodzinna atmosfera, życzenie, bla bla bla - i tak wszyscy wiemy że bez słodyczy i prezentów nie ma pełnego klimatu ;)
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-12-17, 17:23
Ja zrobiłem wielką listę życzeń dla rodziców, po fakcie wam powiem co tam dostałem. W klasie też będziemy sobie dawać prezenty, każdy losował osobę, której będzie kupował i (o dziwo)... nie wiem kto mnie ma! Zresztą, w tamtym roku też nie wiedziałem i było super :P
Kurde, ja poprosiłem od wszystkich kasę, bo zbierania na kompa ciąg dalszy, ale myślę, że oberwę coś niespodziewanego, sam jestem ciekawy co to będzie, luls.
-CD "Rest in Sleaze" Crashdiet
-CD "Generation Wild" Crashdiet
-DVD "Shattered Glass and Broken Bones" Crashdiet
-koszulka Crashdiet
-naszywki Crashdiet
-bluza Sons Of Anarchy (to nie jest Crashdiet lol)
-troche dolanów od dalszej rodziny
Wszystko co chciałem to dostałem, więc jest git
-koszulka Crashdiet
-naszywki Crashdiet
-koszulka Crashdiet
-naszywki Crashdiet
-170 dolanów
-slodycze
-koszulka Turbo - Kawaleria Szatana
-koszulka Mety
-No More Tears i Ozzmosis wiadomo kogo
feels good man, jutro pewnie dojdzie jeszcze cos od reszty rodziny wiec tegoroczne lupy zapowiadaja sie naprawde kuszaco :D
w sumie to zdjecie coby nie byc goloslownym
edit: jak chcecie zeby zdjecie wygladalo normalnie to po prostu w nie kliknicjie ;p
Sleaze metal, definiowanie zespołów przez nieistniejące gatunki ftw, bardzo pomocne.
Ta, nieistniejące, jak sie człowiek nie interesuje niczym poza Coldplayem i T. Love to niedziwne, że dla Ciebie nieistniejące. Sleaze metal to gatunek będący pomieszaniem takiej punkowej niedbałości, metalowej agresji ale i hair metalowej przebojowości. Obecnie główny nurt tego gatunku jest w Szwecji. Z bardziej znanych zespołów dzisiejszych czasów to właśnie Crashdiet, Hardcore Superstar (w tym roku byli na Woodzie), Backyard Babies, Vains Of Jenna.
Tl;dr sleaze to taki hair metal tylko agresywniejszy i mniej popowy, do sleazowych bandów zalicza się też G'n'R czy Skid Row.
Ja po prostu się z tego naśmiewam, bo nie widzę sensu tak rozłożonego podziału. W końcu do tego dojdzie, że ktoś będzie ciągle śpiewał o penisach i powie że stworzył dick metal :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum