Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-12-26, 18:35
omen napisał/a:
Ja po prostu się z tego naśmiewam, bo nie widzę sensu tak rozłożonego podziału. W końcu do tego dojdzie, że ktoś będzie ciągle śpiewał o penisach i powie że stworzył dick metal :P
No, dokładnie, lol2. To, że jakiś zespół gra razem z 10 innymi na świecie podobną muzykę, to nie znaczy, że jest to nowy podgatunek... A z drugiej strony, jeśli wielo pisze, że Gnr grali "sleaze metal", to znaczy, że taki gatunek se można o kant dupy rozbić ;p
Sleaze jest dobry, nawet mnie się podoba
Dostałem:
- Pięćset dolanów na kompa
- Koszulę, nawet fajna, ale muszę wymienić na rozmiar większą
- Autobiografię Iron Maiden, nie wiem po co, bo nie słucham, ale Wielo Adwajs, może przeczytam.
- Grę (planszową) Backgamon czy jakoś tak i Młynek, nawet fajnie wygląda, ale jeszcze nie odpaliłem
- Sweter, bardzo fajny, sam sobie wybrałem :3
- Masę słodyczy
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-12-31, 13:59
Dobra, już dostałem komplet prezentów i fajnie jest. Dostałem od całej rodziny 5 płyt: Depeche Mode - "Violator", Slash - "Made in Stoke" (live), składankę Beach Boys, Franz Ferdinand - "Tonight" - wersja z drugim albumem, "Blood", na którym znajdują się utwory z "Tonight" w wersjach rege, Iron Maiden - "Powerslave" oraz nieco pieniędzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum