Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2013-06-20, 18:26 W co aktualnie gracie?
Wiadomo, idÄ wakacje wiÄc forum musi dostaÄ jakiĹ nowy temat.
Tak wiÄc niniejszym przedstawiamy w nim w co aktualnie pogrywamy, wszelakie opisy wraĹźeĹ mile widziane.
Aktualnie ogrywam:
Jak&Daxter Trilogy (PS Vita) - klasyka klasyk, jak wszystko co zrobiĹo Naughty Dog, tutaj dodatkowo podrasowane graficznie i z kilkoma bajerami. Gry wyszĹy teĹź na PS2 (pierwotnie) i na PS3 (Trylogia HD)
Sly Cooper: ZĹodzieje w Czasie (PS Vita) - kontynuacja jednego z czoĹowych platformerĂłw na PS2. Gra jest przeĹwietna - ma kapitalnÄ polskÄ wersjÄ jÄzykowÄ i klimat starych produkcji (ktĂłry, nie wiedzieÄ czemu, momentami bardzo kojarzyĹ mi siÄ z kapitanem Pazurem). Gra wyszĹa teĹź na PS3 i jest taniutka wiÄc kto nie graĹ, ten dureĹ.
Luigi's Mansion: Dark Moon (3DS) - kontynuacja maĹo znanego u nas spin-offu przygĂłd Mariana, ktĂłry jest wariacjÄ na temat pogromcĂłw duchĂłw - biegamy po nawiedzonych domach, rozwiÄ zujemy zagadki i wsysamy kolejne duchy przy pomocy specjalnego odkurzacza. Co prawda nikt na forum nie ma 3DS-a, ale wspominam o grze chociaĹźby dlatego Ĺźe jedynka jest banalna do zemulowania.
Onimusha 3 (PC) - konwersja hitu z PS2 od Capcomu. Gra na swĂłj sposĂłb jest miksem Resident Evil i Devil May Cry, osadzonym w Ĺredniowiecznej Japonii. UdaĹo mi siÄ wyrwac nĂłwkÄ premierĂłwkÄ za 6 zlotych wiÄc Ĺźal byĹoby nie zagraÄ. A gra jest naprawdÄ fajna.
Crash Bandicoot XS (GBA) - Crasha zna kaĹźdy wiÄc nie ma sie co rozpisywac. Bardzo przyjemny i grywalny platformer na GBA - zarĂłwno na krĂłtsze posiedzenia jak i kilkugodzinne partie.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2013-06-21, 15:26
Sporo tego :o Ja od przejĹcia kolejnego Guitar Hero (czwĂłrki) gram tylko w KaraokeParty (online, mutliplayer: www.karaokeparty.com ). No i planujÄ za kilka tygodni rozpoczÄ Ä Cities in Motion. Ach, miaĹa wychodziÄ druga czÄĹÄ tej gry, ale to chyba jeszcze nie teraz.
Mam nowy komputer, wiÄc moge graÄ praktycznie we wszystko co chcÄ ^^ Obecnie przechodzÄ Mafie 2 i Skyrima. Do tego Euro Truck Simulator 2, obczaiĹem teĹź ostatnio Ghost Recon Online, przyjemne. Do tego zawsze gdzieĹ w tle przewija siÄ Battlefield 3 i Fifa 13.
http://www.moddb.com/games/pokemon-generations
dat ĹcieĹźka dĹşwiÄkowa <3
Gra jest jeszcze w produkcji, ale z tego co napisali to pojawiajÄ siÄ apdejty. Na razie straszna bieda, ledwie kilka pokemonĂłw i nie moĹźna nic robiÄ oprĂłcz biegania i walki (ktĂłra imo jest zbyt zrÄcznoĹciowa), ale mam nadziejÄ Ĺźe twĂłrcy siÄ postarajÄ .
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2013-08-25, 19:51
Ja zaczÄ Ĺem graÄ w Cities in Motion, ale zrobiĹa mi siÄ na mieĹcie taka zadyma, Ĺźe mi siÄ chyba odechciaĹo, wiÄc zainstalowaĹem Duke Nukem Manhattan Project i sprĂłbujÄ to przejĹÄ chociaĹź pierwszy raz w Ĺźyciu, na razie w kilka godzin doszedĹem dalej niĹź kiedykolwiek, wiÄc wszystko jest na dobrej drodze :p OprĂłcz tego pograĹem z tydzieĹ temu kilka godzin w GTA i GTA2, wspomnienia, wspomnienia... AleĹź zdziwienie mnie wziÄĹo, gdy siÄ okazaĹo, Ĺźe samochĂłd, ktĂłry nazywaliĹmy w podstawĂłwce "Viperem" na serio nazywa siÄ w grze "Viper"...
nadal aktualne, ale zaczÄ Ĺem bawiÄ siÄ z modami
w nic innego juĹź nie gram, wszystko mnie nudzi po 15 minutach, czasem tylko scrabble na kurniku
ehhh
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2015-03-06, 17:13
W co aktualnie gram? MÄczÄ Killzone na PS4, niesmiaĹo zaczynam ogrywaÄ Shadow of Mordor i popierniczam w klasyki z PSX, PSP i PS2: Wszystkie Jaki&Daxtery, Crasha 3 i Final Fantasy IX/X. Plus na Vicie ogrywam ponownie Sly Cooper: ZĹodzieje w Czasie - uwielbiam tÄ grÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum