Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-10-02, 15:38
MiesiÄ c w trzeciej klasie LO minÄ Ĺ i powiem tak: jest kozacko. MogÄ siÄ w peĹni poĹwiÄciÄ matematyce, bo mam duĹźo czasu, ktĂłry nie musi byÄ zajmowany przez naukÄ takich przedmiotĂłw, jak biologia, czy historia, poza tym mam aĹź 3 lekcje fizyki tygodniowo, co teĹź pozwoli mi na nauczenie siÄ wszystkiego jak trzeba na maturÄ. Wielkim minusem jest (jak zresztÄ przez caĹe liceum) iloĹÄ lekcji polskiego. I to, Ĺźe co tydzieĹ mamy nowÄ lekturÄ, bo musimy zapitalaÄ z materiaĹem. Ech, polski...
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-10-02, 19:04
Pierwszy tydzieĹ z powrotem na studiach mija pr0. Paradoksalnie poznalem nagle pierdyliard ludzi, z ktorymi chetnie zostane na dluzej, chociaĹź z drugiego kierunku zrezygnuje na dniach ze wzglÄdu na niewyrabianie z planem. Ale studia nareszcie zaczynajÄ byÄ tym, czym powinny byÄ od zeszĹego roku. Innymi sĹowy, osom.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-10-04, 15:51
Hahaha, mĂłgĹbyĹ siÄ nam pochwaliÄ kiedy w koĹcu pĂłjdziesz do szkoĹy, bo dowiadujemy siÄ tylko tyle, Ĺźe ciÄ gle zostajesz w domu xD I kiedy czas na naukÄ?
Ej, ja teĹź chorowaĹem 2 tygodnie z rzÄdu. Na szczÄĹcie duĹźych zalegĹoĹci nie mam. Inna sprawa to to, Ĺźe poszedĹem do kumpla w piÄ tek zamiast do szkoĹy, a tate akurat sobie wbiĹ na dziennik elektroniczny w weekend. OczywiĹcie telefon do mamy "A skÄ d ta nieobecnoĹÄ w piÄ tek?" a mame zdziwiona, Ĺźe ona o niczym nie wie. OgĂłlnie niefajnie. Papa komputerze ;___;
hope piwniczanin
u mnie w porzadku, jak na razie zadnej szmaty nie mam i generalnie mocno prawdopodobne ze pierwsza wywiadowka w tym roku pojdzie jak po masle [coo][czesc]
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-10-06, 11:24
A ja po pierwszym tygodniu zajÄÄ jestem. Nie zapowiada siÄ zle, ale z Prawa Administracyjnego trafiliĹmy na typa ktĂłry podobno ma ambicje wykosiÄ pĂłl roku wiec bÄdzie ciekawie
Robimy reaktywacje tematu?
Robimy.
Chwalcie(?) sie ocenami
PL - 4
Ang - 4
WF - 5
PO - 4
Religia - 5
Fizyka - 4
Chemia - 3
PP - 5
Biologia - 4 (mialem zaliczac na 5 ale nie dalem rady ;p)
Geografia - 3 (z ocen wychodzi mi 4 ale z dedykacja dla Mala ;* nie wiem czemu 4 mi nie wystawili)
Historia - 3 (jak wyzej)
Niemiecki - 3 (jak wyzej ;p)
Matematyka - 3
Sredniej dokladnie nie liczylem, ale wychodzi mi gdzies kolo 3.9. Choc powinienien miec 4.0 conajmniej.
Ostatnio zmieniony przez Necron2 2013-06-25, 13:52, w całości zmieniany 2 razy
Robimy.
Chwalcie(?) sie ocenami
PL - 4
Ang - 4
WF - 5
PO - 4
Religia - 5
Fizyka - 4
Chemia - 3
PP - 5
Geografia - 3 (z ocen wychodzi mi 4 ale nauczycielka sobie ze mna w ciula poleciala)
Historia - 3 (jak wyzej)
Matematyka - 3
Sredniej dokladnie nie liczylem, ale wychodzi mi gdzies kolo 3.9. Choc powinienien miec 4.0 conajmniej.
jak sie lecialo w ciula z nauczycielka? zawsze mialem taka fantazje, ale nigdy mi nie starczylo odwagi, podziwiam cie.
Robimy.
Chwalcie(?) sie ocenami
PL - 4
Ang - 4
WF - 5
PO - 4
Religia - 5
Fizyka - 4
Chemia - 3
PP - 5
Geografia - 3 (z ocen wychodzi mi 4 ale nauczycielka sobie ze mna w ciula poleciala)
Historia - 3 (jak wyzej)
Matematyka - 3
jak sie lecialo w ciula z nauczycielka? zawsze mialem taka fantazje, ale nigdy mi nie starczylo odwagi, podziwiam cie.
Robimy.
Chwalcie(?) sie ocenami
PL - 4
Ang - 4
WF - 5
PO - 4
Religia - 5
Fizyka - 4
Chemia - 3
PP - 5
Historia - 3 (jak wyzej)
Matematyka - 3
widze swoj fail, poprawie ;p
daj spokoj, czego nie robi sie dla 4. dobra wprawka przed studiami, tak trzymaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum