Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2013-07-09, 17:54 Wakacje 2013
Tradycyjny holiday temat. Co zamierzacie robiÄ, gdzie siÄ wybieracie itede itepe.
OsobiĹcie ze wzglÄdu na robotÄ jeszcze dwa tygodnie jestem uwiÄziony w swoim mieĹcie, ale zaraz potem czas na woodstock. Do tego w miÄdzyczasie oblecÄ kilkoro starych znajomych zatrzymujÄ c sie u nich na kilka dni a we wrzeĹniu (pozdro gimbaza) sie zobaczy.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2013-07-15, 20:50
ByĹem na Orange Warsaw, na Open'erze, we WĹoszech (w... hotelu. Super miasto, polecam), planujÄ byÄ jeszcze na Depeche Mode, Coke Live, u babci jednej, drugiej, u kuzyna, u pĹockich pajacĂłw, ponadto prowadzÄ niezaleĹźne badanie statystyczne (ale cienko to idzie, bardzo pracochĹonne). A, jeszcze wĹoskiego siÄ nauczyĹem, wkĹadajÄ c bardzo duĹźo czasu i pracy w bardzo krĂłtkim czasie.
W ogĂłle apropo brudstoka, tam Kaiser Chiefs. Ach, gdyby tylko nie byĹ to brudstok...
38 level w Skyrimie, handlujcie z tym
OprĂłcz tego duĹźo gram na gitarze, trochÄ czytam, pĹywam czasami.
No i w koĹcu siÄ ruszam z domu, jadÄ na tydzieĹ na mazury ze znajomymi
Musli, zazdroszczÄ tylu koncertĂłw, ja albo nie mam z kim jechaÄ, albo nie ma juĹź biletĂłw (elo SOAD).
Ja juĹź zaliczyĹem wypad ze znajomymi pod namioty, byĹem ze starszymi na jeden dzieĹ w GdaĹsku, w pierwszym tygodniu sierpnia jadÄ z nimi w Bieszczady. Generalnie to napitalam na komputerze (no bo nowy, wszystko mi Ĺmiga, nooo kuuuuuuuuuuurna), ale pewnie to sie zmieni, trza bliskim troche czasu poswiecic C:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum