Robimy reaktywacje tematu?
Robimy.
Chwalcie(?) sie ocenami
PL - 4
Ang - 4
WF - 5
PO - 4
Religia - 5
Fizyka - 4
Chemia - 3
PP - 5
Biologia - 4 (mialem zaliczac na 5 ale nie dalem rady ;p)
Geografia - 3 (z ocen wychodzi mi 4 ale nauczycielka sobie ze mna w ciula poleciala)
Historia - 3 (jak wyzej)
Niemiecki - 3 (jak wyzej ;p)
Matematyka - 3
Sredniej dokladnie nie liczylem, ale wychodzi mi gdzies kolo 3.9. Choc powinienien miec 4.0 conajmniej.
jak sie lecialo w ciula z nauczycielka? zawsze mialem taka fantazje, ale nigdy mi nie starczylo odwagi, podziwiam cie.
widze swoj fail, poprawie ;p
daj spokoj, czego nie robi sie dla 4. dobra wprawka przed studiami, tak trzymaj.
sie przypierdalasz o jedno slowo ;p
notabene nie pierwszy to moj fail takiego rodzaju
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2013-06-26, 10:25
Mal napisał/a:
zazdroszcze po prostu dobrych ocen i dobrych stosunkow
z nauczycielka
xD
Gaymaniac, widzÄ, Ĺźe ĹciÄ gi eleganckie ;O
Ja skoĹczyĹem szkoĹÄ i na Ĺwiadectwie mam oceny ze wszystkich przedmiotĂłw z trzech lat, a wyglÄ dajÄ one nastÄpujÄ co. SwojÄ drogÄ , nie mam co siÄ nimi za bardzo chwaliÄ, ale za 2 dni mam wyniki matur, to na pewno siÄ pochwalÄ <XD>
Zachowanie wzorowe
Religia 4
Polski 3
Angielski 6
Niemiecki 4
Historia 3
Wos 3
Wok 4
Matematyka 4
Fizyka 3
Chemia 3
Biologia 2
Geografia 3
Pp 2 (xD)
Technologia informacyjna 5
Wf 5
Po 5
Informatyka 4
Na rozszerzeniu miaĹem matematykÄ, fizykÄ, informatykÄ i angielski.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2013-06-26, 20:41
Cytat:
Gaymaniac, widzÄ, Ĺźe ĹciÄ gi eleganckie ;O
Rozczaruje ciÄ, ale najpowazniejsze egzaminy byĹy nie do ĹciÄ gniÄcia (powodzenia w napisaniu ĹciÄ gi z kilkuset artykuĹĂłw kodeksu karnego), rĂłwnieĹź przez to Ĺźe profesorowie nie lecieli sobie w chuja i jasno stwierdzili Ĺźe wyjebiÄ ĹciÄ gajÄ cych za drzwi bez zwracania uwagi i moĹźliwoĹci poprawki ;p
Wysłany: 2013-06-26, 20:50
Ĺťal, nie wiem co jest fajnego w kierunku, na ktĂłrym trzeba siÄ uczyÄ zamiast mieÄ czas na imprezy, alkohol, seks, narkotyki i skakanie z okien i dodatkowo nawet ĹciÄ gaÄ nie moĹźna... No ale twĂłj wybĂłr, twoja marnacja Ĺźycia <XD>
Wysłany: 2013-06-28, 19:18
OK, mam tÄ maturÄ, czas na chwalenie siÄ.
Matma podstawowa 100%
Matma rozszerzona 78%
Angielski podstawowy 100%
Angielski rozszerzony 85%
Fizyka podstawowa 74%
Polski podstawowy 67%
Polski ustny 80%
Angielski ustny 100%
BiorÄ c pod uwagÄ to, Ĺźe:
a) nie mielibyĹcie ochoty czytaÄ ocen z 19 przedmiotĂłw
b) nie chciaĹoby mi siÄ pisaÄ ocen z 19 przedmiotĂłw
to napiszÄ tylko, Ĺźe klasÄ pierwszÄ ukoĹczyĹem ze ĹredniÄ 3,36 i dobrym zachowaniem.
SkoĹczyĹem gimbaze ze ĹredniÄ 4,22 i zachowaniem wzorowym (zachowanie podĹeeee), dostaĹem siÄ do spoko liceum, klasa dwujÄzyczna (pojechana jest ta klasa, rozszerzony angielski, matematyka i historia), takĹźe nie narzekam
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2013-07-16, 19:44
Wielokropek napisał/a:
SkoĹczyĹem gimbaze ze ĹredniÄ 4,22 i zachowaniem wzorowym (zachowanie podĹeeee), dostaĹem siÄ do spoko liceum, klasa dwujÄzyczna (pojechana jest ta klasa, rozszerzony angielski, matematyka i historia), takĹźe nie narzekam
Propsy za historie, daj znaÄ jak bedziesz czegos potrzebowal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum