| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukam gry z Cybermychy
Autor Wiadomość
badgeer 

Wysłany: 2013-07-21, 13:25   Szukam gry z Cybermychy

Witam,

Już z dobre kilka lat szukam pewnej gry z Cybermychy. Była to samochodówka. Widok z góry w 2D. Zaczynało się od owalnego toru. Samochodziki były ustawione na dole tego toru i jechały w prawo. Był też przy mecie pitstop. Ciężko mi coś więcej napisać. Bardzo możliwe, że owa gra znajduje się na płycie z kwietnia 2001 roku. W pakiecie odjazdowych gier. Była tam też pewna gra z futrzakiem (chyba fioletowym), który przechodził plansze z udziałem luster i innych cudów. Taka logiczna. Ani jednej ani drugiej gry nie pamiętam. Może ktoś z was ma ten numer w domu, bądź pamięta coś więcej.

Pozdrawiam

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2013-07-21, 18:07   

Dweepa znam (ta logiczna), a o tej samochodówce pomyślałem jako o tej, w której jeździło się zabawkowymi, małymi samochodami - nie pamiętam nazwy, ale mam na półce, to zawsze można sprawdzić, jeśli to o to ci chodzi (raczej nie).

badgeer 

Wysłany: 2013-07-21, 18:57   

Tak ta logiczna to z pewnością Dweep :) Nie pamiętam niestety czy to były zabawkowe samochody. Ta gra przypomina mi bardzo tą z cybermychy.

Trybuny podobne i ogólnie widok, chociaż w tamtej grze samochodziki były mniejsze. Pamiętam też, że można było ustawić ilość samochodów w wyścigu. Możliwe, że można było ustawić nawet 99 samochodów.

Kiepan 
Moderator
Muzyk

Nick na CM: Adik000
Wysłany: 2013-07-25, 15:17   

Sorry, że tak długo, ale zapomniałem o całej sprawie. Teraz robiłem porządki i przez przypadek znalazłem tę płytę. Gra nazywa się, uwaga, uwaga, SB Pro Racing!

badgeer 

Wysłany: 2013-07-25, 17:39   

Naprawdę wielkie dzięki :) Gdybyś jeszcze mógł to gdzieś wrzucić. W internecie niestety nie ma tego nigdzie.

Chomczurek 

Wysłany: 2015-12-31, 11:58   

Witam wszystkich! :) Otóż poszukuję pewnej gry. Grałam w nią w dzieciństwie, o ile pamiętam była podobna do Pacmana i typowo "labiryntowa". Poszukiwałam płyty (obecnie takowej już nie posiadam, ponieważ została stłuczona) po obrazkach w internecie... no i prawdopodobnie znalazłam, jednak nie zdołałam odczytać nazwy. ;-; Wygląd płyty to dwa duszki po prawej stronie (niebieski duszek z czarnymi oczami i żółty duszek z normalnymi) na granatowo-niebiesko-białym tle. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za pomoc! C:

Odpowiedz do tematu