Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2015-05-26, 17:52 Agar.io
www.agar.io to sympatyczna gierka, w której zjadamy innych graczy i zostajemy zjadani. Proste do bólu zasady i sterowanie przyciągają, a jako całość - wciągają. Wejdźcie, zagrajcie, uzależnijcie się razem ze mną
Gram pod nickiem NieJemPolaków i w ogóle polecam jakiś perswazyjny nick, bo to pierwsza i ostatnia informacja tekstowa, jaką możecie przekazać od siebie innym graczom ;p
Gra jest w przeglądarce, nie trzeba niczego ściągać, ani się rejestrować, więc odpalajcie, nic się nie bójcie!
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2015-06-04, 16:26
Zarąbiście się gra, jeśli kogoś się już uda zachęcić do współpracy. Niestetyż nie da się wbić do konkretnego pokoju :/ Próbowałem raz wbić się do kolegi i szybciej mi się znudziło restartowanie niż udało mi się z nim zagrać :/
Zarąbiście się gra, jeśli kogoś się już uda zachęcić do współpracy. Niestetyż nie da się wbić do konkretnego pokoju :/ Próbowałem raz wbić się do kolegi i szybciej mi się znudziło restartowanie niż udało mi się z nim zagrać :/
to prawda, chciałem pograć z dziewczyną :/
ale gierka jest spoko, pograłem chyba z pół godziny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum