Ulubione dania: pierogi z jagodami, hot dogi (bez warzyw), makaron z truskawkami, zupa pomidorowa, jajecznica.
Co umiem przyrzÄ dziÄ: herbata, kanapka i nic wiÄcej.
OgĂłlnie - nie umiem gotowac ani trochÄ, nie lubie warzyw i róşnych wymyslnych daĹ. Najlepsza jest kuchnia mojej mamy :]
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-01-18, 12:26
Heh, nie ma to jak u mamy. ;)
Ja zawsze chciaĹem nauczyÄ siÄ gotowaÄ, ale jak zbliĹźam siÄ do kuchni w tym celu, to jestem odstraszany krzykiem "wyjdĹş, bo doprowadzisz do katastrofy!". NauczyĹem siÄ tylko banalnych rzeczy, ale w sumie mĂłgĹbym juĹź spokojnie jakiĹ zjadliwy obiad przyrzÄ dziÄ. Nie obraziĹbym siÄ, gdyby jakiĹ kucharz-amator pochwaliĹ siÄ jakimiĹ przepisami. ;)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-01-18, 12:27
Margarita, spaghetti z napoli, pierogi ruskie, leniwe, z truskawkami, z jagodami, knedle ze sliwkami, kluski z dziurka, kebab z kurczakiem, tortilla domowej roboty, tostini czosnkowe z Tostorii ;p
Rodzina Ĺmieje siÄ ze mnie, Ĺźe lista jadanych przeze mnie potraw ma 7 pozycji (ĹÄ cznie z chlebem i wodÄ ). lubiÄ jeĹÄ spaghetti i fastfoody, w szczegĂłlnoĹci hamburgery, bo Eo mĂłwi, Ĺźe rosnÄ od nich cycki. oczywiĹcie zjem schabowego czy jakieĹ inne guwiÄko, ale to sporadycznie. oprĂłcz tego wpieprzam ogromne iloĹci Lay'sĂłw o smaku sera z paprykÄ <3
Ja umiem robiÄ takie caĹkiem smaczne grzanki: bierzesz polĂłwki buĹek, maczasz w roztworze jajek, odrobiny mleka i soli, po czym smaĹźysz :P MoĹźesz jeszcze po tym poĹoĹźyÄ plasterek szynki, przypiec w opiekaczu i polaÄ sosem warzywnym.
A lubiÄ paste (nie na hemoroidy ;p), pizze (ja zawsze Ĺşle to czytam ;p), kfc/karczma-u-donalda. A nie lubiÄ schabowego (pieczeĹ - ok), tylko drobiowy. A i nie lubiÄ jajek na twardo/miÄkko, i na ich zapach uciekam do kÄ ta/na kilometr. I ĹźygaÄ mi siÄ chce ;p
Nie odĹźywiam siÄ najzdrowiej, co nie oznacza od razu, Ĺźe jestem fankÄ fastfoodĂłw - wrÄcz przeciwnie, nie lubiÄ ;p w mcdonaldzie zjem jedynie ciastko z jabĹkiem/morelÄ albo wypijÄ szejka, mruu <3
A co do niezdrowego odĹźywiania - czÄsto w monotoniÄ popadam i ciÄ gle wcinam to samo, o zĹych godzinach, blabla. Ale jeszcze ĹźyjÄ ;) I tony czekolady wchĹaniam, moje zÄby nie nadÄ ĹźajÄ i ostatnio u dentysty cierpiaĹam, oj to byĹ bĂłl.
GotowaÄ nie umiem i siÄ modlÄ o faceta ktĂłry bÄdzie w tym dobry... xD"
btw teĹź nie przepadam za fastfoodami ;p . czasem sobie tylko hamburgera zrobie,jak glod mnie skreca i nie jestem w stanie zrobic bardziej skomplikowanego dania ;p
Rodzina Ĺmieje siÄ ze mnie, Ĺźe lista jadanych przeze mnie potraw ma 7 pozycji (ĹÄ cznie z chlebem i wodÄ )
A na mnie tata mĂłwi utylizator :(
MogÄ zjeĹÄ duĹźo, szczegĂłlnie jeĹli chodzi o McDonald's i KFC, bo one majÄ wspomagacze. (ZresztÄ stÄ d wĹaĹnie 'utylizator', bo koĹczÄ po rodzeĹstwie). Koledzy sie ze mnie smieja - na stolowce bije rekordy "Wez X naraz!" - moj rekord to trzy racuchy ;p GaweĹ siÄ ze mnie ĹmiaĹ jak wziÄ Ĺem caĹego loda do ust. Banana teĹź potrafiÄ, nie caĹego, ale wiÄkszÄ czÄĹÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum