Ty też mógłbyś sie podzielić. Miewam sny, ale ich wogóle nie pamietam. Przypomina mi sie tylko ten, w którym biegałem po szkole szukając WC :mrgreen:
Śniło mi się, że miałam tajną misję złapania krecika, który okazał się tak mały jak moja dłoń, a potem go obdarłam ze skóry a on się zamienił w rzeźbę z buraka, tyle że cały czas mógł na mnie patrzeć i machać łapkami. Interpretacja plz?
Wszyscy wokół mi mówią, że mam chore sny, ja też tak uważam, ciekawe doświadczenie xd
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-01-20, 19:41
Według słynącego sławami sennika by me tajna misja zlapania krecika oznacza, że niedługo otrzymasz w prezencie awokado oraz pastę do butów. Obdarty ze skóry burak to nic innego jak alegoria Maxa Payne aka. Don Vito Corleone, czyli osoby, od której otrzymasz te cenne podarki.
Mi się kiedyś sniło, że w nocy pod moją szkołę zajechał wyczaeteroany autobus Chełmskich Linii Autobusowych. Zamiast jednak numeru linii wyświetlacz obwieszczał zawartość: "BEZROBOTNI". Chwilę potem nieszczęśnicy pozbawieni pracy rzucili się ze stalowymi rurami na szkołę. I byliby ją zdobyli, ale znalazłem na strychu Królową Bezrobotnych (taki obrzydliwy robal). Zabiłem ją jakimś prętem i bezrobotni uciekli. I kto ma głupie sny?
Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Wysłany: 2009-01-21, 16:09
Kostek napisał/a:
Mi się kiedyś sniło, że w nocy pod moją szkołę zajechał wyczaeteroany autobus Chełmskich Linii Autobusowych. Zamiast jednak numeru linii wyświetlacz obwieszczał zawartość: "BEZROBOTNI". Chwilę potem nieszczęśnicy pozbawieni pracy rzucili się ze stalowymi rurami na szkołę. I byliby ją zdobyli, ale znalazłem na strychu Królową Bezrobotnych (taki obrzydliwy robal). Zabiłem ją jakimś prętem i bezrobotni uciekli. I kto ma głupie sny?
Królową? Lol, przyśnił ci się scenariusz nowej części Aliena.
Pod moim domem pojawił się przystanek autobusowy. Spojrzałem przez bramę, a autobus stanął czekając na ludzi. Parę osób wsiadło, ale pewien dres wahał się. Niestety nie wsiadł. Kierowca zaśpiewał piosenkę specjalnie dla niego:
"Niezdecydowaaany dres".
Nie zawsze mam takie sny. Najczęściej śnię tak, że nie wiem, czy nie wymyślam sobie tych snów wylegując się w łóżeczku. Wtedy spóźniam się do szkoły.
Np. zwykły sen: siedziałem sobie w kółeczku razem z Jackiem Kerouaciem, Garym Snyderem i koleżanką. Gary powiedział, że koleżanka ma fajny tyłęk. Nigdy nie zwracałem na to uwagi, a więc czy moja podświadomość tak uważa? Dobra, ja idę spać. Ciekawe, co tym razem mi się przyśni :shock:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum