Spore z zaĹoĹźenia miaĹo pozwoliÄ pokierowaÄ tokiem ewolucji od jednej komĂłrki do kosmicznych mĂłzgowcĂłw podbijajÄ cych kosmos. Edytory zaje... super :D i niezĹe kosmiczne statki moĹźna robiÄ (czÄĹÄ Gwiezdnego niszczyciela z gwiezdnych wojen O.o)
Lot do jÄ dra galaktyki jest prosty jak siÄ ma napÄd miÄdzygwiezdny 4 i duĹźo Ĺźycia :p wtedy trzeba byÄ caĹy czas w ruchu albo groksowie was rozp... zniszczÄ . A potem Stefcio mĂłwi nam o trzecim kamieniu od gwiazdy SĹoĹce a chodzi tu o ZiemiÄ :p i znalazĹem jÄ , chociaĹź po pierwsze: nie ma ludzi. Po drugie: jest planetÄ typu 1 (LOL!) po trzecie: tak trochÄ jaĹowo wyglÄ da :/ A znaleĹşÄ to juĹź wyzwanie ale ja miaĹem farta bo byĹo blisko mojej macierzystej :p a zaraz tam stworzÄ gatunek ludzki i wprowadzÄ ich w fazÄ kosmosu :p
ChciaĹem w to zagraÄ ale jakoĹ nie mogÄ siÄ zmusiÄ.Jak dla mnie zbyt kanciasta grafika.
Jeszcze tzw. cukierkowe klimaty. Jakos nie przypadĹa mi do gustu ta gra!
Nick na CM: NotUnlimited
Wysłany: 2009-01-02, 12:36
Spore nie jest produkcjÄ doskonaĹÄ , ale jest warty uwagi. Sam nie mogÄ uwierzyÄ, Ĺźe spÄdzam kilkadziesiÄ t minut na projektowaniu jak najwymyĹlniejszych stworkĂłw.
Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2009-01-19, 20:57
KupiĹem sobie SPORE EDYCJA KOSMICZNA razem z SPORE ĹMIESZNE I STRASZNE. super gra. StworzyĹem Tam sobie statek kosmiczny a'la Star Wars. gra jest super. ale... za krĂłtka najlepsza faza (faza stwora) a kosmiczna zdziebko dĹugie i kiedyĹ siÄ nudzi. za to stwory, domy, statki kosmiczne i wodne,czoĹgi i samoloty.... mucha nie siada.... prawda ? :-)
KupiĹem sobie SPORE EDYCJA KOSMICZNA razem z SPORE ĹMIESZNE I STRASZNE. super gra. StworzyĹem Tam sobie statek kosmiczny a'la Star Wars. gra jest super. ale... za krĂłtka najlepsza faza (faza stwora) a kosmiczna zdziebko dĹugie i kiedyĹ siÄ nudzi. za to stwory, domy, statki kosmiczne i wodne,czoĹgi i samoloty.... mucha nie siada.... prawda ? :-)
Aha! Faza kosmosu chyba besci!
Ta. A tak btw to miaĹeĹ wojne z groksami? Ja ledwo siÄ trzymam :D
Wg. mnie to ta faza jest najbardziej rozbudowana. Ale teĹź nie mĂłwiÄ Ĺźe wojna z Groksami jest nudna oj nie :) A propo to zmiotĹem juĹź jednÄ "cywylizancjÄ" a z trzema siÄ kumplujÄ. JuĹź nie wiem kogo i z kim bo dawno nie graĹem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum