Raymaniac napisaĹ
Nie przeczÄ, w Most Wanted (a takze Undergroundy czy starsze Porsche) gra ise fajnie, ale nie zmienia to faktu, Ĺźe seria zaczyna zjadac wĹasny ogon ;P
Ostatnio zainstalowaĹem Carbona. Przyznam, nie jest rĂłwnie ciekawy co MW. Rola policji jest maĹa, poĹcigi sÄ za Ĺatwe, zdobywanie kolejnych terenĂłw jest doĹÄ monotonne. Dobrze, Ĺźe chciaĹź tuning jest niezĹy.
Czemu jÄczysz na Carbona fajny jest lecz gra na jeden weekend!!!
Ale z ciebie qpol.
Najgorzej w trybie kariery jest z forsÄ bo jak sie skoĹczy gre to nie ma forsy na wszystkie auta. W 3 dni mam 84% gry i nie gram caĹymi dniami.
Nick na CM: gplol
Wysłany: 2009-01-26, 21:35
MĂłj nick to gplol, a z forsÄ to miaĹem nieĹşle. Na koĹcu w kanionie z Dariusem to najlepiej mieÄ muscle (viper lub corvette)max tuning!!! Ja Dariusa wyprzedziĹem. WiÄc siÄ da!!! ;)
srebrny wilk
Nick na CM: srebrny wilk
Wysłany: 2009-01-27, 11:14
Niewiem mnie to juz powoli zaczyna nudziÄ. Most wanted byĹ najlepszy. Potem jacyĹ pomocnicy,super aĹtka to i owo , w koĹcu znisczenia i wyscigi w dzieĹ. Nocne dawaĹy duzo emocjii. to juĹź nie to samo co stare dobre poczÄ tki.
Ci pomocnicy sÄ do niczego. Prawie kaĹźdy z nich zajeĹźdĹźa mi droge i blokuje mnie, zamiast przeciwnika. Carbona przeszedĹem caĹego. Nudny i Ĺatwy.
Trzeba poczekaÄ na koĹcowego NFS .Wtedy zdecydujemy ktĂłry z NFS jest ojcem caĹej serii NFS.
_________________ JeĹli ktoĹ nie lubi Audi lub Alpinii to znaczy Ĺźe siÄ nie zna siÄ na motoryzacji.A kto prĂłbowaĹ pobiÄ mĂłj rekord w dryfcie w grze GRID Ten rokord to 5.3435547!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum