Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-01-28, 13:04
Gothic to Ĺwietna seria. Nie graĹem co prawda we wszystkie czÄĹci, ale moĹźna to zawsze nadrobiÄ. ;) Ciekawy Ĺwiat, niezĹe dialogi, questy. Nawet walka wymaga pewnych umiejÄtnoĹci i techniki, co moim zdaniem jest plusem. ChciaĹem zagraÄ w Gothica 3, ale ludzie odstraszali mnie tym, Ĺźe na ich mocnych sprzÄtach ledwo chodziĹ. No cóş...
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
GraĹem we wszystkie czÄĹci Gothica,ĹÄ cznie z dodupiastym Zmierzchem BogĂłw.Najlepsza czÄĹÄ to g2 Noc Kruka,a najgorsza g3 Zmierzch BogĂłw.Po prostu w Zmierzchu bug na bugu stoi.
Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Wysłany: 2009-01-28, 14:37
Powinno siÄ wiÄc nazywaÄ Zmierzch BugĂłw.
Ja tam za Gothiciem nie przepadam, nie podoba mi siÄ system walki i w ogĂłle za bardzo mi do gustu nie przypadĹo. ChoÄ fabuĹa niczego sobie (dobre byĹo jak w pierwszej czÄĹci wszyscy mnie na poczÄ tku gnÄbili, bo nie zapĹaciĹem jakiemuĹ cieciowi za ochronÄ :O)
Nick na CM: gplol
Wysłany: 2009-01-29, 18:04
Hawkeye napisał/a:
Gothic to Ĺwietna seria. Nie graĹem co prawda we wszystkie czÄĹci, ale moĹźna to zawsze nadrobiÄ. ;) Ciekawy Ĺwiat, niezĹe dialogi, questy. Nawet walka wymaga pewnych umiejÄtnoĹci i techniki, co moim zdaniem jest plusem. ChciaĹem zagraÄ w Gothica 3, ale ludzie odstraszali mnie tym, Ĺźe na ich mocnych sprzÄtach ledwo chodziĹ. No cóş...
MĂłj kuzyn ma gothica 3, a sprzÄt nie jest super jednak lepiej poĹźyczyÄ niĹź ryzykowaÄ.
MoĹźna zawsze ustawiÄ bardzo sĹabÄ grafikÄ!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum