Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-01-30, 20:39 Jak rozĹadowujecie stres?
No wĹaĹnie? Na pewno czÄsto jesteĹcie zdenerwowani, wyprowadzeni z rĂłwnowagi. Co wtedy robicie? Jak skutecznie siÄ luzujecie? Jak odpÄdzacie czarne myĹli z gĹowy?
OsobiĹcie nie mam jakiejĹ skutecznego sposobu na stres. KiedyĹ siÄ po prostu nie stresowaĹem, do wielu sytuacji podchodziĹem na luzie, ale odkÄ d moje ambicje zaczÄĹy rosnÄ Ä zaczÄĹa oddziaĹywaÄ na mnie jakaĹ presja, ktĂłra rujnuje moje nerwy, a to przykre doĹÄ.
Z chÄciÄ poczytam o waszych sposobach. ;)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Ja jeszcze do niedawna puszczaĹem piosenki, ktĂłre majÄ "enegriÄ", np. Chinese Democracy, niektĂłre z Whitesnake, Fear of the Dark IronĂłw, a teraz to jest Pride And Joy Stevego Raya Vaughana.
Quake!!! Ĺwietna gra i muzyka w jednym (odkryĹem go w kafejce, nawet nie wiedziaĹem, Ĺźe 3 czÄĹÄ ma tak dobry soundtrack)!!
Dla mnie dobrym sposobem jest myĹl "dlaczego ja siÄ tak stresujÄ?". I sprĂłbowaÄ rozwiÄ zaÄ problem. Albo porozmawiaÄ z kimĹ. A na taki hardkorowy stresss (dopadĹ mnie raz w Ĺźyciu: w 1 gim. podczas robienia projektu o Hiszpanii, do dziĹ wstydzÄ siÄ, Ĺźe pĹakaĹem bardziej niĹź podczas naprawdÄ smutnych wydarzeĹ) weĹş sobie herbatkÄ z melisÄ .
Dwa sĹowa - Sigur RĂłs. A konkretniej: Svefn-g-englar, Samskeyti (Untitled III), Olsen Olsen, Njosnavelin (Untitled IV). Poza tym jak najbardziej wskazana melisa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum