Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-03-12, 16:34
srebrny wilk napisał/a:
hej, anarchia witaj coraz wiecej osĂłb w sieci przyznaje siÄ Ĺźe sÄ anarchistami i co wy na to?
Przede wszystkim konkrety prosimy. Niby gdzie? Niby kto? W sieci moĹźna gadaÄ róşne gĹupoty, to inna sprawa. Ile te osoby majÄ lat? JeĹźeli tyle co ty, to czujÄ siÄ spokojny, na pewno nie bÄdzie mnie to bolaĹo, jak pokradniecie cukierki ze sklepiku szkolnego...
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-03-13, 22:44
srebrny wilk napisał/a:
hej, anarchia witaj coraz wiecej osĂłb w sieci przyznaje siÄ Ĺźe sÄ anarchistami i co wy na to?
To tak, jakby wĹasnie sie przyznali, Ĺźe majÄ kaszkÄ Bebiko na miejscu mĂłzgu.
WĹasciwie o kim ty mĂłwisz ? Twoich psiapsiĂłĹach z Ĺawki szkolnej lol2 ?
A skoro juz jesteĹmy przy tym:
Dzisiaj w RMF FM mĂłwiono o grupie anarchistĂłw, ktĂłra (sic!) zwrĂłciĹa siÄ do wĹadzy z wielkÄ proĹbÄ o nielikwidowanie jakiegoĹtam budynku.
Czujesz to ? Twoje psubraty wĹaĹnie liĹźÄ dupy tym, ktĂłrych nienawidzÄ ;*
Dzisiejsza anarchia? CiÄĹźko to nazwaÄ anarchiÄ .
Dzisiaj zazwyczaj "anarchistami" nazywa siÄ dzieciarnia ktĂłra nie umie sobie poradziÄ z problemami, albo chce pokazaÄ jaka jest "elo elo zbuntowana", noszÄ naszywkÄ z anarchÄ i skandujÄ "fuck the system", a tak na prawdÄ podporzÄ dkowujÄ siÄ caĹemu temu systemowi, ot taka hipokryzja.
wku*wiacie mnie okrutnie :( myĹlicie stereotypowo, a tak naprawdÄ nic nie wiecie o anarchii; o tym, co dzieje siÄ w podziemiu, o ktĂłrego istnieniu prawdopodobnie nie macie pojÄcia. anarchia to nie zbuntowane bubki z naszywkami na plecakach, to doroĹli ludzie, ktĂłrzy w peĹni Ĺwiadomie wybrali takÄ , a nie innÄ drogÄ Ĺźycia.
Ĺwiat juĹź tak siÄ uĹoĹźyĹ, Ĺźe nie da siÄ uciec od wĹadz.
ZresztÄ , gdyby zapanowaĹa caĹkowita anarchia na caĹym Ĺwiecie to i tak szybko by przestaĹa istnieÄ, szybko by ludzie przejrzeli na oczy.
PowtĂłrzyĹeĹ "szybko". Dla mnie przekazanie duĹźej wĹadzy jednemu czĹowiekowi jest bez sensu i w koĹcu doprowadzi do buntu. KaĹźdy wybrany funkcjonariusz powinien mieÄ odgĂłrnie przydzielone stanowisko, bez moĹźliwoĹci zmiany wielkoĹci praw.
Nick na CM: Zawisza Czarny
Wysłany: 2009-03-27, 15:34
Cytat:
ZauwaĹź, Ĺźe teraz jest niewiele krajĂłw gdzie wĹadzÄ ma jeden czĹowiek.
No niestety. :P[
Powiedzta mi, anarchiĹci, co zrobicie z przestÄpcami, jeĹli nie bÄdzie prawa ani wĹadzy? Kto bÄdzie broniĹ nas przed bandytami, ĹapaĹ zĹodziei, kontrolowaĹ, by nie byĹo ĹapĂłwkarstwa itp?
Nikt? No, to cudownie. Tylko chwytaÄ za spluwÄ, Ĺom i zaczynamy szaleĹstwo. :D Kto ze mnÄ idzie obrobiÄ Kulczyka? :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum