Ĺuhu, a ja wĹaĹnie zostaĹam przyciĹniÄta do muru przez wychowawczyniÄ i musiaĹam wybraÄ fakultet :> szczÄĹcie, Ĺźe na razie jeden. wybraĹam chemiÄ, wybiorÄ biologiÄ. :F
PragnÄ podzieliÄ siÄ z Wami informacjÄ , iĹź mimo szczerych chÄci nie potrafiÄ mnoĹźyÄ pisemnie (maturzystka, yeah!^^).
Musialam to z siebie wyrzuciÄ po dzisiejszej chemii gdzie dosĹownie KAĹťDA liczba w zadaniu po takim mnoĹźeniu wyszĹa mi Ĺşle.;p
BTW, wie ktoĹ czy w 3 liceum przerabia siÄ 'Zbrodnie i kare'?
Wow xD wiecie, nam polonistka wpiera Ĺźe zbrodnia i kara w ogĂłle nie jest na liĹcie lektur obowiÄ zkowych;d 'a, obejrzcie sobie film, to wam wystarczy' :P
chciaĹabym mieÄ takÄ polonistkÄ :( nasz nauczyciel kazaĹ nam przeczytaÄ caĹe `Nad Niemnem`, a z tego, co siÄ orientowaĹam, to wszyscy inni mieli tylko pierwszy tom albo w ogĂłle wybrane fragmenty. ;<
Ha! Za miesiÄ c koniec roku! I>U
Kicha, bo trzeba siedzieÄ nad tÄ durnÄ prezentacjÄ z polskiego. Wczoraj i przedwczoraj spÄdziĹem po 3 godziny w czytelni ^^. KaĹźdego dnia duĹźy stos ksiÄ Ĺźek obok mnie z czego zaledwie kilka siÄ przydaĹy ^^. Ale co tam, zda siÄ na luzie, teraz to praca i niedĹugo trzeba pomyĹleÄ o studiach.
Ha, a ja juĹź mam prezentacjÄ, muszÄ tylko wygospodarowaÄ w niej czas na puszczenie fragmentĂłw filmĂłw:P najgorsze w moim przypadku jest to ograniczenie czasowe, jakoĹ maĹo mi te 15min.
A koĹca roku nie mogÄ siÄ doczekaÄ;P 24 kwietniaaaa!;*** TeKo, moĹźemy byÄ z siebie dumni, przeĹźyliĹmy system edukacji w naszym paĹstwie^^ chyba Ĺźe prÄdzej matura nas wykonczy i nie doĹźyjemy
Wielokropek
14:31:06
MĂłj samochĂłd stoi w graĹźu nieogrzewanym i suchym - P K.
Ja garaĹźujÄ samochĂłd ''pod chmurkÄ '' - P M.
MĂłj samochĂłd stoi w garaĹźu suchym i ogrzewanym - P. N
MusiaĹ
14:31:14
aha
Wielokropek
14:31:25
Na ktĂłrym pojawiÄ siÄ najpóźniej oznaki rdzewienia?
14:31:30
I dlaczego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum