Nick na CM: smalltomasz
Wys³any: 2009-05-23, 13:41
xRazor napisa³/a:
Dział powinien zostac bo bez niego jest mało nowych postów i forum sie robi mniej atrakcyjne.
Co ma do tego, że jest mało postów? Jak jest dużo bezsensownych to jest dobrze? Mnie interesują posty, które coś ciekawego wnoszą, a nie 200 kolejnych postów w jakichś bzdurnych grach. Skoncentrowaliście się na tym dziale i już nie potraficie wydusić z siebie żadnego posta, które nie przekracza nawet zdania. Forum robi się mniej atrakcyjne? Z tym działem jest równie atrakcyjne, jak piaskownica... kupić łopatkę?
Dobra, znając życie dział i tak zostanie. Jednak warto byłoby pisać częściej w innych działach. To forum dyskusyjne, a nie plac zabaw. Część użytkowników pisze tylko w dziale spam, czy te osoby naprawdę nie mają nic ciekawego do powiedzenia?
Wchodzę na forum po pewnym czasie. Widzę, że jest ponad 100 postów, z czego co najmniej 90% to dział spam. Po jaki chuj mam wchodzić na forum, na którym nie dzieje się nic ciekawego?
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum