Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-05-23, 20:22 Parki rozrywki
ByliĹcie kiedyĹ w jakimĹ parku rozrywki? Gdzie? Jakie wraĹźenia, co najfajniejsze?
Ja byĹem poczÄ tkiem maja w Gradalandzie, we WĹoszech. Zaje2biĹcie, zaliczyĹem prawie wszystko, jedyna wada, Ĺźe pogoda byĹa Ĺrednia i rozchorowaĹem siÄ. Jak oglÄ daĹem ostatnio filmik z Blue Tornado (kolejka gĂłrska przeciÄ Ĺźenia 5G) to jak byĹ najlepszy moment (co chciaĹo nogi z dupy wyrwaÄ ;D) to nogi zaczÄĹy "baÄ siÄ" (nie mogÄ siÄ wysĹowiÄ)
Szkoda, Ĺźe w PL nie ka takiego porzÄ dnego, duĹźego
ja byĹam ~2 lata temu w Heide Parku w Soltau. ogĂłlnie bardzo mi siÄ podobaĹo, aczkolwiek brakowaĹo mi odwagi na kilka atrakcji :P zaliczyĹam natomiast Kollossusa
[ http://www.achterbahn-fre...e/colossos.html ] (; wraĹźenia nieziemskie. chÄtnie pojechaĹabym jeszcze raz.
ByĹem z klasÄ w Wiedniu ;p Niby Austria, ale gdzie nie poszedĹem to "ĹOOOO KUUUURWAAA!!!". ByĹo zajebiĹcie, ale na najlepsze mi nie starczyĹo kasy ;/
Najlepszy, w jakim byĹam to byĹ w Szwecji, o taki: http://www.olandsdjurpark.com/ .
ByĹam w domku muminkĂłw i - z racji tego, Ĺźe byĹam mĹodsza i nie wyposaĹźona przez naturÄ- pĹywaĹam w gaciach i róşowej koszulce z pieskiem. Bo byĹy baseny, zjeĹźdĹźalnie i ... peĹno polakĂłw :P.
Najlepszy park w jakim byĹem to ten na doĹźynkach/stuleciu OSP/ĹwiÄcie wniebowstÄ pienia NMP u nas, w lato
Ale to siÄ raczej nie kwalifikowywuje jako Park Rozrywki lec WesoĹe Miasteczko (acz na jednej z kas pise Lunapark,Zaraz obok zasad bezpieczĹstwa* [ I tak je wszyscy olewajÄ {Nikt u nas, we wsi nie kuma czeskiego)]}
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Ja nie byĹem i nie zamierzam. Raz na winobraniu przejechaĹem siÄ brake dancerem gdzie przeciÄ Ĺźenie jest chyba 3g albo 4 (nie jestem pewien tata coĹ mĂłwiĹ) to myĹlaĹem Ĺźe mnie zmiaĹźdĹźy. Prawie siÄ porzygaĹem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum