Nick na CM: Raymaniac
Wys³any: 2009-08-13, 15:06 Pod ostrzałem
Większosc powinna pamiętać temat ze starego forum. Dla tych, ktorzy nie pamiętają:
W temacie znajduje sie seria pytań, przez tydzień odpowiadamy w nich na temat usera, który ma swoją kolej.
Chcesz, aby inni cie skomentowali- zgłaszasz sie do mnie na PW, w temacie będzie lista osób, które komentujemy po kolei co tydzień.
Dla przykładu, zacznijmy ode mnie. Macie odpowiedzieć na poniższe pytania, które bedasie odnosić do każdej kolejnej komentowanej osoby.
User: Raymaniac
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ?
2 W czyjej roli ?
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ?
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach.
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ?
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ?
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ?
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ?
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ?
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ?
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ?
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? Jesli jest (tfu !) abstynentem- na soczek marchwiowy ?
13 Oddał(a)byś mu nerke ?
Jesli chcecie, aby doszły jakieś inne pytania- piszcie na PW
EDIT: Obecna rozpiska na następne tygodnie
1 Raymaniac- -||-
2 Wielokropek- -||-
3 cyckii- -||-
4 musialmati- -||-
5 Don Vito Corleone- -||-
6 miszk@- -||-
7 Killip- -||-
8 xRazor- -||-
9 Prof. Worminkle- -||-
10 PiaR- -||-
11 omen10- 21 Październik (przegapil, lols)
12 Necron- 28 Październik
_________________ Czuje muje, czarne wonsze
Ostatnio zmieniony przez do usuniecia 2009-10-29, 20:30, w ca³o¶ci zmieniany 19 razy
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wys³any: 2009-08-13, 15:28
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? Pick of Destiny
2 W czyjej roli ? KG
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? Empetrojke i sluchawki
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. Przemadrzaly, ktory jest zwykle pewny siebie jak nic. Sprawiedliwy jest tylko wobec swoich ziomkuw z wawy; jedyna ironia jaka zna, to jego ironia; nie odpusci sobie nawet czynnosci, przez ktore tylko sie pograza; hipokryta.
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? Milosc do blizniego
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ? Plecy
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ? @4
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ? @4
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? @4
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? A jakbym mial z nim spedzic rowne 24h? Nie mialbym wyjscia, he?
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ? Nic
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? Nie
Ostatnio zmieniony przez musialmati 2009-08-14, 14:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? Star Wars
2 W czyjej roli ? Obi-Wan (młody)
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? Konsole do gier
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. Śmieszny gościu z cieta riposta.
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? -
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ? dlugie wlosy
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ? poczucie humoru
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ? rządzi sie, jest niesprawiedliwy
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? -
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? nie bo dostałbym w ryja i sie osrał za dawanie jego GG
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ? czy spamowałeś na jakims forum?
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? no pewnie
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? "Jestem legendą"
2 W czyjej roli ? Legendy.
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? Pewnie nic, lepiej byłoby pogadać.
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. No ogólnie to go lubię, ale czasami za bardzo chce być fajny i mieć wyłączność na rację, choć brakuje mu wiedzy w danym temacie. Ale że w ludziach denerwują nas nasze własne wady to w sumie nie mam o to pretensji, nie?
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? Trochę ironii, najlepiej auto.
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ? Tylu ziomów na NK.
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ? Av.
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ?@4 I że nabija sobie samoocenę gnębiąc 11 latki.
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? Twarz! :P
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? Na pewno, ciekawe doświadczenie.
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ?
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? Zaraz, czemu piwo? Chędożona dyskryminacja abstynencji. Dzieciaczki, nie mamy jeszcze 18 latek! Żądam soczku!
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? Dziewczyna mojego chłopaka (nie, nie oglądam takich filmów, to było na wycieczce szkolnej i widziałem tylko fragment ;)
2 W czyjej roli ? tego głównego kozaka
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? jakiś gitaropodobny instrument, bo 24 godziny bez gitopodobnego instrumentu to 24 godziny stracone
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. Sprawia wrażenie, jakby trochę żył z dnia na dzień :] Oszczędza siły, lubi to co zazwyczaj lubi młodzież; pewnie sie czuje w towarzystwie
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? lubienie rozmów o gitarach na czacie
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ? umiejętność stwierdzenia co jest żartem
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ? łatwość wypowiadania się
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ? za dużej pewności siebie
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? chyba nic
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? chyba tak
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ? czy "SroQ" czyta się "srok" czy "sroku"
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? nie, bo piwo jest zuue
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? - Bernard
2 W czyjej roli ? - W Bernarda
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? Telewizor, xBoxa360 i Brutal Legend!
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. Spoko jou zią, ale czasem wkurza, nie lubi mnie :(
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? Troche dystansu do niektórych spraw
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ? - Długie włosy, xBox360, kasa na Brutal Legend
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ? - Jest sexi ;*
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ? - Brutal Legend
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? - Brutal Legend
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? Nie wiem, jak by mi gadał Brutal LEgend to nie. A tak to tak.
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ? - "Lubisz Wiela?"
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? - Tak, ale musiałbym być pełnoletni, takto to kwas chlebowy albo soczek.
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? Oszukana
2 W czyjej roli ? Maniakalny morderca, który torturował dzieci.
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? Na pewno Xpudło i inne konsole
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. Za bardzo go nie znam, ale jest spoko, czasem za bardzo kozaczy.
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? Hmmm, sam nie wiem, może lepszego kompa :-?
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ? Ech, tą kolekcje CDAction :/
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ? Włooooosy :->
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ? Kozaczenia na czacie.
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? JEst maniakiem konsol!
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? OFC, gdyby nie ględził cały czas o wyższością Xboxa 360 nad PCtami!
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ? Sam nie wiem :-/ Co było pierwsze? Jajko czy kura? xD
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? Nie, bo nie mam 18 lat ;p jak skończę to poszedłbym
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? W pan i pani Smith
2 W czyjej roli ? Płatnego zabujcy
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? swojego ps2 i troche kanapek :D
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. Jest ładna piękan atrakcjyjna i opanowana.
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? Swój autograf.
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ? Zdjęcie ?
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ? Wygląd.
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ?-
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ?Rozczohrane włosy :S
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? Chyba tak ale raczej bym usciekł :D
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ?-
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? No czywiście jeszcze sie pytasz :) ?
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? "One Night in Paris"
2 W czyjej roli ? Paris.
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? Wivo!
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. Po prostu Raja.
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? Dożywotni zapas Wiva.
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ? W sumie to nie wiem.
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ? Hm... luz?
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ? Nie zauważyłem czegoś, co szczególnie by mnie w nim irytowało.
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? Jego nick.
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? Myślę, że tak.
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ? Czy to prawda, że masz w piwnicy własną bimbrownię?
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? No ba.
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? Matrix
2 W czyjej roli ? Morfeusz
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? Kanapki ;d
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. Inteligentny,choć niekiedy przykozacza.
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? Dobrego kompa :P
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ? Dystans i inteligencję
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ? Dystans i inteligencja
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ? Avatara ;c
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? Fascynacja jRPG :P
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? Ta.
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ? Lubisz mnie?
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? Yop.
Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Wys³any: 2009-08-19, 09:39
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? LOTR
2 W czyjej roli ? "Rozbrykanego Kucyka"
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? pętlę na szyję
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. Mądrala zasrany, wszędzie musi się wpieprzyć i napisać coś co brzmi rzeczowo
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? A czego on nie ma?
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ? Wii i figurkę przedstawiającą Łukasza Niebołazika
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ? biurko
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ? wszystkiego, a co!
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? Ilość kasy, którą zapewne wpieprzył w figurki
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? A samobójstwo się liczy?
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ? Jakim cudem masz tak zadbane biurko?
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? Jeszcze by mi co wsypał do kufla, ale na szczęście jestem abstynentem
Jeszcze Raymaniac, choć od dziś pod ostrzał idzie Wielo ale nic to. ^^
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz? W jakiś kryminale o wątkach mafijno-politycznych..:P
2 W czyjej rol ? W roli nieustraszonego szpiego-policjanto-superhiperĄĘbohatera który z błyskiem w oku rozpracowuje szajkę handlującą nielegalnymi ołówkami powiązaną z opozycją. A na końcu zostaje prezydentem. I kiełbasa dla wszystkich za złotówkę.
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? Piżamę, na przykład. :P Cherry Coke i "takie tam".
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. W dwóch zdaniach, trudna rzecz, ale rzekłabym: kjut elegant a za dwie minuty szaleniec.
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma? Gdybym mogła - bilet do San Francisco na maj 2010 :D
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie? DSa, Wii, młodszą siostrę (tylko troche grzeczniejszą:*)
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba? Włosy xD, humor, inteligencja (serio mówię), to że jest jednocześnie motywujący i demotywujący xD, bo kto inny rzucałby we mnie przedmiotami codziennego użytku?:*
8 Czego w nim/niej nie cierpisz? Że trzyma fason nawet w zupełnie niepotrzebnych momentach.
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża? Chyba nic. Serio. o.O
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu? Raczej tak...
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw? Nie mam pojęcia. Sądzę, że to bez znaczenia, czy byłby podpięty, czy nie.. ale skoro już muszę, to zapytałabym gooo.... hmm. Ojej, nie mogę napisać tego tutaj xD.
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo? Nie, na Mohito.
Nick na CM: Raymaniac
Wys³any: 2009-08-19, 14:46
Niniejszym przechodzimy do Wielokropka ^^
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? LotR
2 W czyjej roli ? Pippina- wesoły i energiczny, co potrafi człowieka zirytowac głupota tekstów ;P
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? - Xboxa 360 z Brutal Legend ;*
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. - Swój chłopak, choć momentami irytujący
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? - BRUTAL LEGEND
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ?- W sumie...nie wiem, serio :P
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ?- ogólne podejscie do zycia
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ? Hmm...żebym nie cierpiał, to raczej nic
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? Maniakalność uważania jego muzyki za jedyną słuszną.
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? Bardziej bym sie o niego martwił ;P
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ? Czy to prawda, że lecisz na Zwałke ?
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? Młody troche, ale co tam.
1 W jakim filmie najlepiej go/ją widzisz ? Mhroczny Rycerz
2 W czyjej roli ? Joker
3 Co byś wziął ze sobą, gdybyś mial z nim/nią spedzić równe 24 godziny ? Kompa
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. - Fajny jest,chociaż czasami sprawia wrażenie nierozgarniętego
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? - Brutal Legend
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ?- PS2
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ?- Styl
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ? Niczego. No,czasem,jak już pisałem,sprawia wrażenie niemądrego.
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? Raczej nic
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? Jasne. Powiem nawet więcej - byłby to bardzo miło spędzony czas.
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw? Podoba ci się sytuacja,w której się znajdujesz? :P
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? Tak.
4 Podsumuj go w najwyżej dwóch zdaniach. maniak muzyki rockowej
5 Co byś mu dał, czego on/ona nie ma ? otwarcie na różne gatunki muzyczne :P
6 Co chciałbyś miec, co on/ona ma, a ty nie ? w miarę dojrzałe zachowanie w wieku 11/12 lat ;]
7 Co ci sie w nim/niej najbardziej podoba ? gitaromaniactwo
8 Czego w nim/niej nie cierpisz ? irytowania się i oglądania sprośnych rzeczy ;-)
9 Rzecz, która cie w nim/niej przeraża ? nic
10 Przezyłbyś z nim/nią wiecej niz 15 minut przy spotkaniu na realu ? tak
11 O co byś go/ją zapytał, gdyby był(/a) podpięty pod wykrywacz kłamstw ? o nic
12 Poszedł(a)byś z nim/nią na piwo ? nie, bo piwo to zuuo
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum