Wys³any: 2009-10-07, 16:55 Co najpierw robicie, gdy włączycie komputer?
Najpierw wpisuje haslo do gg, wlaczam internet, zamykam hamachi, aresa i reszte niepotrzebnych programów, włączam winampa a pozniej google chrome i wbijam na forum ;]
Czasami zamiast neta od razu gram. A wy?
Włączam internet (albo Rocket Docka jeśli ten się nie uruchomi), Google Chrome, potem jakąś gierkę :) A! I AQQ odpalam :) Opcjonalnie Screamer Radio albo Winampa.
Włączam przeglądarkę (Firefox/Opera, zależy który komputer), wchodzę na stronę uczelni z nadzieją że zmienili mi plan i później już robię cokolwiek, bo nigdy nie mam pomysłu, a komp się jak wiadomo "sam z siebie" odpala.;P
Nick na CM: Raymaniac
Wys³any: 2009-11-04, 19:44
1. Poczta
2. Gadulec
3. Winamp
4. Fora i strony ogólnie odwiedzane przeze mnie na codzień
5. BitchComet, jesli coÅ› zasysam
6. Pierdoły pokroju JoeMonstera/Allegro/Ebay (jak zaczyna mi sie nudzić)
7. Wikipedia (jesli w końcu rusze tyłek i zaczne sie uczyć z czegoś innego niż zeszytu/ksiązki)
_________________ Czuje muje, czarne wonsze
srebrny wilk
Nick na CM: srebrny wilk
Wys³any: 2009-12-05, 22:29
1.GG
2.FilmWeb
3.a potem to różnie, playtube, czasem wikipedia, albo zapytaj...
Ja jak włączam komputra to klikam na anuluj w takim --OkienkU--
potem wchodze na ipla, Nonsensopedia,Onet,Forum,GRy.pl,dobreprogramy, google, itp, itd, etc,
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony że forum nadal się trzyma. Gdy je opuściłem jakiś rok temu wszystko zaczeło schodzić na psy
Nick na CM: rayman-fan
Wys³any: 2010-05-06, 18:10
Wpierw włączam Tlen i Skype, potem patrzę co nowego w necie i to mi zajmuję prawie cały czas na kompie XD czasami jakaś gierka online albo pudełkowa.
Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wys³any: 2010-05-06, 19:06
Nieważne, że pisałem, trochę się zmieniło.
1. Włączam komputer. Po chwili pojawia mi się ekran wyboru systemu (GRUB), wybieram Windowsa.
2. Pojawia się napis "Zapraszamy" na niebieskim tle. Cierpliwie czekam na włączenie się wszystkich programów z Autostartu.
3. Włączam AQQ, klikam na "Nie wysyłaj" w okienku komunikującym o błędzie z programem Exploder.exe (-.-) :P. Odpalam go ręcznie. Układam sobie ikony w prawym dolnym rogu, niepotrzebne programy wyłączam.
4. Włączam Firefoxa i Winampa.
5. No klasycznie - internet.
Jak mi się nudzi - włączam gry. Jak muszę zrobić coś do szkoły - włączam Wikipedię i tony innych nieprzydatnych stron, po chwili je wyłączając.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum