Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-03-01, 15:58 Z cyklu forumowych spotkaĹ
No, jako, Ĺźe wrociĹem dzisiaj z Zakopca*, czas najwyĹźszy wrzuciÄ zdjecia ze spotkania mojego** z nie byle kim, bo samym adminem tegoĹź zacnego forum.
OgĂłlnie spotkaliĹmy sie dwa razy, bo raz w naszym miejscu zakwaterowania, drugi zaĹ raz na KrupĂłwkach, gdzie odbyliĹmy zaciÄty bĂłj w bilard.
===Foty bÄdÄ , jak Miszka ruszy tyĹek i je przekaĹźe, czytaj, prawdopodobnie jutro===
*Za co serdecznie dziÄkujÄ PKP, bo przez zapalenie siÄ wagonu jadalnego wydĹuĹźono mi ferie o jeden dzieĹ.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-03-16, 16:59
http://img689.imageshack.us/gal.php?g=baczus.jpg
Pierwsze dwie foty, na rezte trza poczekaÄ jeszcze troszke
i nie dziwice sie, Ĺźe wyglÄ damy jak wyglÄ damy, byliĹmy ĹwieĹźo po kilkunastogodzinnej jezdzie pociÄ giem lol2
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2010-08-29, 00:24
No a do mnie przyjechali Ardalion z Killipem i Killip z Ardalionem Specjalnie dla lid mana (weed mana) foty i (jak sie dalo) filmik Chociaz bardzo chcieli zobaczyc takie atrakcje, jak Ostrow Tumski, czy katedra, to pogoda ochlodzila ich zapal :(
Specjalne nagranie Dreaming about heaven z moim goscinnym udzialem (wczesniej grali jeszcze raz i mi wtedy lepsze znacznie solo wyszlo :<)
http://www.youtube.com/watch?v=biJ386-QWCA ('no kurcze')
"Lid man
Wyzwanie
O 100zl
Albo nie, o 99
Ze nie [s]przerosniesz[/s] przewyzszysz Killipa
We wzroscie"
"PrzewyĹźszysz" :]
Ostatnio zmieniony przez Kiepan 2010-08-30, 10:33, w całości zmieniany 2 razy
WEEEE! Imprezo pizzomanio zlot. Adik ale zarÄ biĹcie wyszĹeĹ na tym 2 zdjÄciu XD. Killiip wyszedĹ jak taki skromny czĹowieczek ktĂłry by mnie wcale nie pobiĹ :D .
No wĹaĹnie tych fot coĹ maĹo :P Ja jakoĹ nie miaĹem parcia na te foty, bo siÄ czuĹem tak... naturalnie, tak jakbym z MusiaĹem po WrocĹawiu ĹaziĹ na codzieĹ. OczywiĹcie w pozytywnym sensie :]
No i koleĹźanki MusiaĹa :D Spoko dziewczyny*
No i pizza u Grubego Benka...
No i jammowanie z MusiaĹem grajÄ cym na flecie \m/*
No i knedle... (MusiaĹ, powiedz mamie, Ĺźe powiedziaĹem, Ĺźe byĹy zajebiste)
No i siedzenie przy kompie, gra w zgadywanie imion znajomych na zdjÄciach na FB :D*
No i whiskey z lodem (i herbatka z cytrynkÄ )
No i kasowniki z zegarami :O
+ OstrĂłw Tumski, Katedra, GH5 i wiele innych rzeczy na ktĂłre nie starczyĹo czasu*
Filip spaĹ podczas krÄcenia filmiku :P
ĹidĹźi - co rozumiesz przez 'zarÄ biĹcie'?
* - Przez te rzeczy ĹźaĹuje, Ĺźe nasz pobyt we WrocĹawiu byĹ tak krĂłtki :/
ZarÄ biĹcie? Co przez to rozumiem? CoĹ co nie da siÄ ujarzmiÄ sĹowami uĹźywanymi na co dzieĹ, jest to sztuka, lub coĹ niesamowicie niezwykĹego, coĹ co trzeba poczuÄ Ĺźe jest to szczyt moĹźliwoĹci urzÄ dzenia/boga, jest to nie genialne, nie genialny to byĹ Einstein... to jest... jakby to powiedzieÄ... no wĹaĹnie ZarÄ biste! I tak w kĂłĹko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum