E nic poza wychodzącą co dwa tygodnie encyklopedią II wojny światowej (wielkie bitwy) z filmem. Mam już ponad 90 filmów dokumentalnych na płytach o tym zagadnieniu :P
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2008-12-25, 17:05
Co czytam ?? Staram sie ogariać jak największą ilosć czasopism, tak wiec co miesiąc CDA jest obowiązkowe, Play też, choc zdarzają sie miesiące i bez niego. Ponadto regularnie takze PSX Extreme i raz na ruski rok (czyt. kiedy przeczytam całe PE i będe miał jeszcze forsę) Neo Plus.
Ok, to jedziem: CD-A co miesiąc, Gitarzystę co miesiąc, Mystic Art co dwa miesiące (dwumiesięcznik), HardRocker co dwa miesiące (dwumiesięcznik), Teraz Rock co miesiąc, raz kupiłem Top Guitar, ale nowego numeru jeszcze nie widziałem, a szkoda ;/ Poza tym co jakiś czas Play, KŚG, Click!. Pewnie kupuję jeszcze więcej, ale o dużej ilości zapomniałem :P
Regularnie - aktualnie nic. Najczęściej kupuje CDA, często Info magazine(deskorolka), a tak to przeglądam w empiku Teraz rocka, magazyny o tatuażach, ostatnio mnie kusiła Machina, żeby ją ukraść koleżance :P I Pasażer, od kumpla.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum