Wspomnienia naszego najukochaĹszego Forum Cybermychy. W latach 2004-06 na forum bywaĹo w jednym czasie po 60 (!) uĹźytkownikĂłw takich jak Zelgadis,Fr3m3n,Agiss czy Pietruszka_40. Ja jestem na forum od 2005 wiem o co kaman ;) W 2007 byĹ maĹy skok 246 userĂłw i na tym siÄ skoĹczyĹo.
Ostatnio zmieniony przez do usuniecia 2012-08-03, 22:06, w całości zmieniany 3 razy
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2008-12-24, 18:54
Nie ten dzial!
Ja jestem od 2005. Ale jeszcze kiedys bylo inne forum (na phpbb) i tez tam bylem ;p Inni ci powiedza o co chodzi (Snejk, Mal, cyckii, ktostam jeszcze) ;)
Ja nie wiem od ktĂłrego jestem roku - na obecnej wersji od 2004, ale na pierwszym forum zarejestrowaĹam siÄ miesiÄ c po jego powstaniu. A najlepsze lata...chyba sam poczÄ tek. ChociaĹź fajnie teĹź byĹo, kiedy siedzieliĹmy sobie na Cybermycha Offline.;p
Ba, wiele moich postĂłw ukazaĹo siÄ na Ĺamach CyberMychy - ale raczej te, w ktĂłrych jeszcze pisaĹam normalnie (karierÄ zepsuĹ mi późniejszy napad sĹow takich jak "jaQ" i "loleQ" ;p). Nie wiem jak w nowszych numerach, od 2006 nie widziaĹam Ĺźadnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum