| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Klocki Lego
Autor Wiadomo¶ć
Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Sk±d: Z Nienacka
Wysłany: 2011-03-19, 11:36   Klocki Lego

Aż dziwne, że nikt o tym jeszcze nie napisał. Prawdopodobnie najlepsza seria zabawek, jakiej doswiadczyla ludzkość. Jara mrzede wszystkim seria Star Wars, na kupno jakiegoś zestawu z tej serii potrafie sie skusić do dzisiaj, chociaż nowe zestawy troche gonią w piętke (i mają obrzydliwy cielisty kolor główek/rąk, zamiast żółtego, ble). Oprócz Star Warsów jarałem sie opór serią Adventurers, a właściwie seriami, bo była pierwsza w Egipcie, do dzisiaj świątynia z tamtej serii to mój mokry sen

Druga seria to dżungla z wykurwistym sterowcem, ktorego tez bym chcial mieć, trzecia to dinozaury, czwarta zmieniła nazwe na Orient Expedition. Tak czy inaczej, pierwsza rządzi.

musialmati 
"Co¶ Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Sk±d: Wroclaw
Wysłany: 2011-03-19, 11:39   

Miałem kiedyś trochę z Pottera. Ogólnie są to super zabawki, jak byłem mniejszy, to uwielbiałem je. Rozwijają kreatywność i dają sporo zabawy. Miałem tego wszystkiego w czuuuuuj, ciekawe gdzie to teraz jest ;o

baczus 
Administrator
Revolutionaries Wait

Nick na CM: hejo
Sk±d: Zakopane/KrakĂłw
Wysłany: 2011-03-19, 12:37   

LEGOOOO

Ja dalej mam pudło z tymi klocuszkami, nawet jak siostra się bawi to się dołączę :PPPP Zabawki genialne, w sumie też nie kojarzę sobie, żebym coś ciekawszego miał. Pamiętam budowanie rakiet do sufitu, setek autek, domków. Jakoś zawsze tak jest, że fajnie się buduje, ale jak trzeba było się pobawić to już gorzej. A zestawów marzeń to dużo było :)

Lip Smacker 

Sk±d: Z-ne
Wysłany: 2011-03-20, 23:15   

Klocki Lego <3
Bawiłam się zawsze z bratem, ja układałam domki, a on samochody, zawsze mu niszczyłam wszystko xDD Ale ogólnie frajda była. kiedys mnie naszło na budowanie, to okazało się, że mama oddała moje dwa wiadra klocków komus tam i nie ma ani jednego klocka. to takie smutne ;_; W sumie nie miałam ulubionych serii czy coś, mój brat kiedyś zbierał coś z jakiejś serii[ale nie pamiętam już], a potem ja z tego domki budowałam xD Domki albo jakieś samochodziki, które wygladały jak samochodziki tylko dzięki kołom, bo tak na prawdę były jakieś takie dziwne xDD

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu