| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
League Of Legends
Autor Wiadomość
omen 
Thing That Should Not Be

Nick na CM: omen10
Wysłany: 2012-09-22, 17:51   League Of Legends

Nie znalazłem tematu dot. tej gry tak więc:

League Of Legends jest to gra typu MOBA, czyli Multiplayer Online Battle Arena wydawana przez Riot Games. Czemu zawdzięcza swoją popularność? Sam nie wiem, ale zostałem wciągnięty. Kto jeszcze nie gra a chciałby - zapraszam.

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Wysłany: 2012-09-22, 17:52   

Zacząłem grać tydzień temu i spodobało mi się. Nick PintoolecPL na serwerze East

Hope 

Wysłany: 2012-09-22, 20:04   

Ło kutwa. W Lola zacząłem grać w listopadzie tamtego roku. Mnie też wciągnęło. Gram sobie nadal, ostatnio przekroczyłem próg pięciuset wygranych, tak ogólnie to z 1100 gier na pewno rozegrałem. Jeśli liczyć +- 30 minut na jedną grę wychodzi... około 550 godzin przegranych w tą grę jak na razie :lokurczaki: wliczając w to streamy, które oglądam dość często można doliczyć około 25 godzin samego oglądania. Warto wspomnieć, że LoL jest oficjalną grą e-sportową i niedługo zacznie się World Championship drugiego sezonu. Team Solo Mid rulez. Ludziom, którzy zaczynają polecam wbić koło 20 lvlu, zaopatrzyć się w kilkanaście championów, przeczytać kilka guidów i zacząć grać drafty. To przygotuje cię do grania rankedów na 30, czyli maksymalnym poziomie. Rankedy to takie ważniejsze mecze, na razie tyle powinno ci wystarczyć :p. Co do championów, które kupujecie polecam na początek tych tańszych. Mi ogromną przyjemność na początku sprawiało wypróbowywanie każdej postaci. Po kolei. Jeśli stać mnie było na jakąś od razu ją kupowałem. Polecam. Pozatym macie zawsze dziesięć darmowych Champów, którzy zmieniają się w każdy wtorek. Można wypróbowywać tych droższych, żeby potem ewentualnie kupić. Na koniec jeszcze macie stronkę z guidami do champów. Nie warto iść w polecane przez grę itemy. http://www.mobafire.com/

Wielokropek 
Glamrocker

Nick na CM: ...
Wysłany: 2012-09-22, 20:12   

Też troche grałem, nic specjalnego, tymbardziej jak sie gra samemu a nie z teamem xD Jak ktoś chce to mogę podesłać generator Riot Points, 100% legalny, 100% działający.

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-09-22, 21:36   

Wielokropek napisał/a:
Jak ktoś chce to mogę podesłać generator Riot Points, 100% legalny, 100% działający.

No daj, może się przydać.

Pioterek 

Nick na CM: Tak samo jak tu
Wysłany: 2012-09-23, 18:08   

jak można grać w te ligi legend :/

mój nick: PtePterek na East

...

Rayman99 

Nick na CM: nie maxd
Wysłany: 2012-09-25, 10:57   

muj kolega gra w lol fajna gra ale nie lubie startegi :!:

Hope 

Wysłany: 2012-09-25, 11:17   

To raczej nie jest strategia, bardziej liczy się refleks i wyczucie.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-10-08, 14:12   

http://polygamia.pl/Polyg...s__wyszedl.html

LoL :lokurczaki:

Hope 

Wysłany: 2012-10-08, 15:49   

Meh. Nie jestem zadowolony z takiego obrotu spraw, chociaż usprawiedliwieniem może być, że to pierwszy event Riotu organizowany na taką skalę i faili się nie uniknie.

xRazor 
Taki mały spamer.

Wysłany: 2012-11-02, 17:31   

Aktualnie 15 poziom i kilka kupionych postaci. Ulubione: Mundo i Teemo. Teraz gram więcej w LoLa niż na Xboksie, co trochę mnie martwi :( Ale to chyba z chwilowego braku gier.

Jest jednak rzecz, która mi się bardzo nie podoba: wiek niektórych osób. Wczoraj na przykład grałem z jakimś mega feederem o polskim nicku.
- Stary, ile ty masz lat?
- 8
:lokurczaki:

Hope 

Wysłany: 2012-11-02, 22:16   

Community na Nordicu to masakra, naprawdę można się zniechęcić do tej gry. Dlatego ja gram najczęściej w premadzie z kumplami.

xRazor 
Taki mały spamer.

Wysłany: 2012-12-08, 18:27   

Dobra, napisze posta bo się Hope obrazi :lokurczaki:
Poziom 19, powoli leci bo gram tylko w weekendy. Na razie mam 6 postaci i zbieram na dobre runy.
Jak mi idzie? Bardzo różnie, głównie zależy od drużyny. Na przykład tydzień temu wygrałem przez trzy dni jakieś 90% meczów. W ten weekend wygrałem tylko raz :(
No i zaczął się trzeci sezon. Zmiany jakoś nie są jakieś wielkie, ale dodano fajne przedmioty.
Jedyne czego mi brakuje to ogarnięty (no chociaż trochę) team bez 9-letnich dzieci, którzy potrafią się komunikować i przyzwoicie grać, bo na razie jest o to ciężko.
Aha, mam też czerwoną opaskę za honor :p

Hope 

Wysłany: 2012-12-09, 10:33   

Zauważyłem, że opaski za honor są o wiele częściej rozdawane na blind pickach, niż na bardziej competitive playu :P Kopsnij nick, to możemy od czasu do czasu pograć. Jeśli masz już 19 lvl to zaczynaj grać drafty, to Cię przygotuje do 30-lvlowych rankedów. Na draftach z reguły jest przyjemniejsza atmosfera, a i gra jest na wyższym poziomie. Co do run to polecam poczekać do 25-30 lvlu z ich kupnem, bo wtedy dopiero odblokowuje Ci się tier trzeci. Runy z tieru drugiego i pierwszego są do niczego :x.

omen 
Thing That Should Not Be

Nick na CM: omen10
Wysłany: 2012-12-11, 21:59   

A G prawda runy poziomu 3 są od 20 lvl. Wiem bo sam składam.

Odpowiedz do tematu