League Of Legends jest to gra typu MOBA, czyli Multiplayer Online Battle Arena wydawana przez Riot Games. Czemu zawdziÄcza swojÄ popularnoĹÄ? Sam nie wiem, ale zostaĹem wciÄ gniÄty. Kto jeszcze nie gra a chciaĹby - zapraszam.
Ĺo kutwa. W Lola zaczÄ Ĺem graÄ w listopadzie tamtego roku. Mnie teĹź wciÄ gnÄĹo. Gram sobie nadal, ostatnio przekroczyĹem prĂłg piÄciuset wygranych, tak ogĂłlnie to z 1100 gier na pewno rozegraĹem. JeĹli liczyÄ +- 30 minut na jednÄ grÄ wychodzi... okoĹo 550 godzin przegranych w tÄ grÄ jak na razie wliczajÄ c w to streamy, ktĂłre oglÄ dam doĹÄ czÄsto moĹźna doliczyÄ okoĹo 25 godzin samego oglÄ dania. Warto wspomnieÄ, Ĺźe LoL jest oficjalnÄ grÄ e-sportowÄ i niedĹugo zacznie siÄ World Championship drugiego sezonu. Team Solo Mid rulez. Ludziom, ktĂłrzy zaczynajÄ polecam wbiÄ koĹo 20 lvlu, zaopatrzyÄ siÄ w kilkanaĹcie championĂłw, przeczytaÄ kilka guidĂłw i zaczÄ Ä graÄ drafty. To przygotuje ciÄ do grania rankedĂłw na 30, czyli maksymalnym poziomie. Rankedy to takie waĹźniejsze mecze, na razie tyle powinno ci wystarczyÄ :p. Co do championĂłw, ktĂłre kupujecie polecam na poczÄ tek tych taĹszych. Mi ogromnÄ przyjemnoĹÄ na poczÄ tku sprawiaĹo wyprĂłbowywanie kaĹźdej postaci. Po kolei. JeĹli staÄ mnie byĹo na jakÄ Ĺ od razu jÄ kupowaĹem. Polecam. Pozatym macie zawsze dziesiÄÄ darmowych ChampĂłw, ktĂłrzy zmieniajÄ siÄ w kaĹźdy wtorek. MoĹźna wyprĂłbowywaÄ tych droĹźszych, Ĺźeby potem ewentualnie kupiÄ. Na koniec jeszcze macie stronkÄ z guidami do champĂłw. Nie warto iĹÄ w polecane przez grÄ itemy. http://www.mobafire.com/
TeĹź troche graĹem, nic specjalnego, tymbardziej jak sie gra samemu a nie z teamem xD Jak ktoĹ chce to mogÄ podesĹaÄ generator Riot Points, 100% legalny, 100% dziaĹajÄ cy.
Meh. Nie jestem zadowolony z takiego obrotu spraw, chociaĹź usprawiedliwieniem moĹźe byÄ, Ĺźe to pierwszy event Riotu organizowany na takÄ skalÄ i faili siÄ nie uniknie.
Aktualnie 15 poziom i kilka kupionych postaci. Ulubione: Mundo i Teemo. Teraz gram wiÄcej w LoLa niĹź na Xboksie, co trochÄ mnie martwi :( Ale to chyba z chwilowego braku gier.
Jest jednak rzecz, ktĂłra mi siÄ bardzo nie podoba: wiek niektĂłrych osĂłb. Wczoraj na przykĹad graĹem z jakimĹ mega feederem o polskim nicku.
- Stary, ile ty masz lat?
- 8
Dobra, napisze posta bo siÄ Hope obrazi
Poziom 19, powoli leci bo gram tylko w weekendy. Na razie mam 6 postaci i zbieram na dobre runy.
Jak mi idzie? Bardzo róşnie, gĹĂłwnie zaleĹźy od druĹźyny. Na przykĹad tydzieĹ temu wygraĹem przez trzy dni jakieĹ 90% meczĂłw. W ten weekend wygraĹem tylko raz :(
No i zaczÄ Ĺ siÄ trzeci sezon. Zmiany jakoĹ nie sÄ jakieĹ wielkie, ale dodano fajne przedmioty.
Jedyne czego mi brakuje to ogarniÄty (no chociaĹź trochÄ) team bez 9-letnich dzieci, ktĂłrzy potrafiÄ siÄ komunikowaÄ i przyzwoicie graÄ, bo na razie jest o to ciÄĹźko.
Aha, mam teĹź czerwonÄ opaskÄ za honor :p
ZauwaĹźyĹem, Ĺźe opaski za honor sÄ o wiele czÄĹciej rozdawane na blind pickach, niĹź na bardziej competitive playu :P Kopsnij nick, to moĹźemy od czasu do czasu pograÄ. JeĹli masz juĹź 19 lvl to zaczynaj graÄ drafty, to CiÄ przygotuje do 30-lvlowych rankedĂłw. Na draftach z reguĹy jest przyjemniejsza atmosfera, a i gra jest na wyĹźszym poziomie. Co do run to polecam poczekaÄ do 25-30 lvlu z ich kupnem, bo wtedy dopiero odblokowuje Ci siÄ tier trzeci. Runy z tieru drugiego i pierwszego sÄ do niczego :x.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum