Miałem wrzucić ten temat 1 grudnia, ale będe wtedy w trakcie przeprowadzki więc pisze teraz
Tak więc nadchodzące święta w żaden sposób nie mogą ominąć naszego forum. I żeby było jeszcze fajniej niż zwykle Raymaniac prezentuje:
Po pierwsze: będzie skin świąteczny.
Niektórzy z was mogli się zastanawiać co ze zmianą laoyutu forum po generalnej podmianie skórki na OliveSite - spokojna wasza, odpowiedni dizajn czeka opracowany na moim dysku. Mam nadzieję, że baczus jak co roku dorzuci do niego animacje śniegu, wkomponuje się zajebiście.
Po drugie: będzie prezent na gwiazdkę
Jaki? Tajemnica, ale jeśli ktoś lubi cybermychową nostalgię to powiem, że się nie zawiedzie. Jak na razie jestem jak najbardziej zadowolony z efektów.
Po trzecie: będzie mini konkurs od Mikołaja
Do wygrania wypaśny brelok z Super Mario Bros+paczka słodyczy. Jak będę miał humor to dorzucę coś gratisowego, np. grę.
Zasady konkursu? Banalne - napisz recenzję dowolnej gry, na dowolną ilość słów i ogólnie pełna dowolność dowolności. Najlepsza praca zgarnie nagrodę, a losowanie odbędzie się 12 Grudnia - co jest tez terminem nadsyłania prac.
Po czwarte: Jak dobrze pójdzie, będzie wigilijny czat
Tu wszystko zależy od tego jak uda mi się zorganizować internety mobilne u moich dziadków, ale wstępny fakt jest taki, że Dupa Szatana przemówi w Wigilię ludzkim głosem :3
Termin się ustali - zależnie od tego jak bedzie większosci pasowalo może to być przed 24 grudnia, jak i na same święta.
Nick na CM: Raymaniac
Wys³any: 2012-12-13, 20:10
A wyniki są już także!
<fanfary>
Niniejszym gratulujemy Necronowi2, który jako jedyny wysilił się, żeby napisać faktyczną reckę gry - dlatego też prosimy o zgłoszenie która z gier wybierasz. Świąteczna paczka od Mikołaja zostanie wysłana po 24 grudnia - ze wzgledu na to ze nie mam możliwości wczesniej. Ale spoko, do nowego roku powinna być :3
kutwa MAĆ SPRZEDA�YŚTA TO kutwa MAĆ SPRZEDA�YŚTA MOJE RECKI kutwa FUFCKKJUADWDKAWDUKWADWA JA CHCĘ MÓJ BRELOK JAK TERAZ BĘDĘ PODRYWA� DUPENCJE BOZ BRYLO BRELOKA NA CO NA BUTELKĘ PO PA�EREJDZIE?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum