Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2008-12-27, 17:45 Konsole
Jako, Ĺźe jestem konsolowym neofitÄ , zakĹadam temat.
Obecnie posiadam PSX-a, PS2,PSP, GameBoya,GBA i NDS-a, Dreamcasta oraz GameCube'a (gdzieĹ tam w przyszĹosci dojdzie do tego Wii, N64 i GBC). Ostatnio przede wszytskim katujÄ namietnie Gacka oraz PSP, lecz siÄgam teĹź do reszty. Po co mi to wszytsko ? Jestem jakby kolekcjonerem- nawet jesli juz na czymĹ nie gram, Ĺźal mi to sprzedawaÄ ,bo mam z kaĹźdym sprzÄtem masÄ wspomnieĹ i wiem ,ze w kaĹźdej chwili mogÄ mieÄ ochotÄ na tym pograÄ. No i Ĺadnie to wyglada ;]
A wy ? Posiadacie jakaĹ ? ChcielibyĹcie ? PisaÄ, tak czy inaczej ;]
Ja mam DS z porÄ banym ekranem, obudowÄ i bez rysika (gram wacikami do uszu). Ale jest mĂłj, odpala e booki i gry z pegazusa, wiÄc jest najlepszy na Ĺwiecie
PSP-1000 z mocno przestarzaĹym softem 3.90 M33, bo nie chce mi siÄ update'owaÄ, a do sĹuchania muzyki i grania w PESa 6, TDU i F1 '06 w zupeĹnoĹci wystarczy. Poza tym miaĹem kiedyĹ Famicoma (japoĹska wersja NESa) i GBC.
Nick na CM: NotUnlimited
Wysłany: 2008-12-29, 17:35
Ja posiadam Xbox'a 360. Mimo, Ĺźe jest podĹÄ czony do internetu, to z jakichĹ niewiadomych przyczyn, ĹÄ czÄ siÄ z wirtualnym Ĺwiatem za pomocÄ komputera. Konsola sĹuĹźy mi gĹĂłwnie do gry w wolnym czasie.
Mam pytanie. Czy warto w tym roku kupowac Xboxa 360? Bo nie wiem czy go kupic. Boje siÄ Ĺźe go kupiÄ a za rok wyjdzie Xbox 720 czy jakoĹ podobnie siÄ bÄdzie nazywaĹ.
PS.Gdzie moĹźna kupowac gry na konsole w cenia na kompa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum