| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Pro Evolution Soccer
Autor Wiadomo¶ć
xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Sk±d: stamtÄ…d -->
Wysłany: 2008-12-23, 18:57   Pro Evolution Soccer

Seria gier z firmy Konami, wg. mnie lepsza niż fifa. Grałem w część 3, 4 i 6. Te nowsze by mi nie odpaliły :/

Wielokropek 
Glamrocker

Nick na CM: ...
Sk±d: PĹ‚ock
Wysłany: 2008-12-26, 15:46   

PES na PS2 bije Fife na głowę. Grałem w dema obydwu gier na PC, Fifa jest taka... drewniana. Trudniej się struje zawodnikiem, Fifie mówie nie, a PESowi duże TAK.

Unusual 

Nick na CM: NotUnlimited
Sk±d: ty potrafisz myĹ›leć?
Wysłany: 2008-12-28, 09:27   

Dotychczas byłem fanem PES'a (zresztą, nadal jestem), ale 2009 mnie nie zadowala. Teraz Konami zawaliło robotę i wydało tą samą grę w nowym opakowaniu. A ten tryb "Become a legend" jest dobijającą kopią "Zostań gwiazdą" z FIFY.

behemot_1402 

Sk±d: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2008-12-31, 20:31   

Najpierw grałem w PES 'a ale że nie dało sie grać przez LAN to przezuciłem się na FIFE.Jak grałem w PES'a to myślałem ,że on jest lepszy a teraz wolę FIFę bo w niej jest więcej możliwości precyzyjnych zagrań dużo nowych licencji no i oczywiście doskonali komentatorzy.

Nowa FIFA nie zachwyca a PES ma licencję na ligę mistrzów i tym niestety wygrywa z tegoroczną odsłona EA GAMES.

Ja zatrzymałem sie na FIFA07 i nie zamierzam sięgać po lepsze wersje bynajmniej ze względów wymagań sprzetowych a poprotu przez znakomitą grywalność tej części.

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Sk±d: stamtÄ…d -->
Wysłany: 2009-05-13, 17:14   

Niedługo bedzie nowy komp więc już się szykuję do Pesa 2009 :] Postaram się mieć oryginał bo przez pirata nie da sie grac w necie :cry:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu