PES na PS2 bije Fife na głowę. Grałem w dema obydwu gier na PC, Fifa jest taka... drewniana. Trudniej się struje zawodnikiem, Fifie mówie nie, a PESowi duże TAK.
Nick na CM: NotUnlimited
Wysłany: 2008-12-28, 09:27
Dotychczas byłem fanem PES'a (zresztą, nadal jestem), ale 2009 mnie nie zadowala. Teraz Konami zawaliło robotę i wydało tą samą grę w nowym opakowaniu. A ten tryb "Become a legend" jest dobijającą kopią "Zostań gwiazdą" z FIFY.
Najpierw grałem w PES 'a ale że nie dało sie grać przez LAN to przezuciłem się na FIFE.Jak grałem w PES'a to myślałem ,że on jest lepszy a teraz wolę FIFę bo w niej jest więcej możliwości precyzyjnych zagrań dużo nowych licencji no i oczywiście doskonali komentatorzy.
Nowa FIFA nie zachwyca a PES ma licencję na ligę mistrzów i tym niestety wygrywa z tegoroczną odsłona EA GAMES.
Ja zatrzymałem sie na FIFA07 i nie zamierzam sięgać po lepsze wersje bynajmniej ze względów wymagań sprzetowych a poprotu przez znakomitą grywalność tej części.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum