O, cwaniak wrĂłciĹ. Mama oddaĹa ci kabel od internetu ?
Mrah,wĹaĹnie zamiast napisaÄ coĹ konkretnego,prowokujesz jak byle gĂłwniarz,pyrĂł ;*
@Razor
dla mnie PS3 ma fajniejsze exclusivy,no ale kaĹźdy ma inny gust
No more Xbox, I turned PS3 ;>
Plejka ma fajne ekskluziwy ;) A X360 tylko jakieĹ mapety ;>
ZauwaĹź Ĺźe kiedy powiedziaĹem Ĺźe ps3 fat na caĹym Ĺwiecie nawaliĹo przez bĹÄ d w systemie nazwaĹeĹ mnie pieprzonym maniakiem casualu. Huj mnie za przeproszeniem obchodzi czy ĹźartowaĹeĹ. Dla mnie jesteĹ niezdecydowanym debilem, ktĂłry co chwila zmienia zdanie, oszukuje Ĺźe uwielbia starodawne konsolki i ma ich 50% a tak naprawdÄ emuluje je na kompie, ktĂłry myĹli Ĺźe jest pro, a w dodatku... z resztÄ napiszÄ tylko Ĺźe brzydzÄ siÄ tobÄ . NiedĹugo bÄde w MD zapraszam serdecznie
Post scriptum
Do mojej kolekcji zaraz po sprawdzianie klas piÄ tych (Boje siÄ!! ) doĹÄ cza K2. Gra podobno przereklamowana ale dla takiego niedzielniaka jak ja wystarczy. A wiÄc moja zaktualizowana kolekcja (w kolejnoĹci zakupu) :
1.Rigde Racer 7 (daĹem sobie spokĂłj za trudne xD )
2.Motorstorm ( ostatniego wyĹcigu nie mogÄ przejĹÄ)
3.GTA IV (przeszedĹem raz, ĹciÄ gnÄ Ĺem patcha i 2 raz mi siÄ nie chce bo 79 % miaĹem)
4.Little Big Planet ( nie mogÄ Japonii przejĹÄ)
5.InFamous ( od dawna prĂłbuje zebraÄ po przejĹciu gry wszystkie odĹamki ale nie wychodzi :( )
6.Dead Space (nudne moĹźe kiedyĹ wrĂłcÄ, za duĹźo monotonii z tym ĹaĹźeniem i zabijaniem kosmitĂłw, Ĺźadko fajne misje)
7.Uncharted (przeszedĹem 2 razy i chce jeszcze raz! )
8.Fifa 10 (czasem przynudza ale fajne multi 10 na 10)
9.Dragon Age: PoczÄ tek (narazie 27 % bo maĹo czasu mam)
10. Colin Mcrea: Dirt (nudne, tak zasami moĹźna sobiÄ pograÄ
11.Killzone 2 (juĹź niedĹugo)
JakoĹź Ĺźe niestety temat umarĹ, odĹwieĹźÄ go moim double postem. Szkoda Ĺźe by umarĹ :)
NapiszÄ tylko, Ĺźe czekam na wyjĹcie 3DS'a albo na koniecz/poczÄ tek 2012 roku jak wyjdzie psp2. Wtedy psp stanieje ;> Mam nadzieje Ĺźe temat odĹźyje
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2011-02-27, 11:07
A ja mam 3DS-a gdzieĹ. Efekt 3D wg. relacji jest denny, do tego wystarczy na chwilÄ oderwaÄ wzrok, np. na dolny ekranik, Ĺźeby obraz rozleciaĹ ci sie w oczach i czekaĹ kolejne kilkanaĹcie sekund na przystosowanie. Gry startowe nie przemawiajÄ do mnie wcale, do tego wg. grajÄ cych nie wyglÄ dajÄ wiele Ĺadniej jak te z PSP. Wole poczekaÄ na NGP, ktĂłre nie ma Ĺźadnego 3D ale ma dwa dotykowe ekrany (do tego z multi touchem jak na Iphone, co zaliczam na plus), Ĺźyroskop i co najwaĹźniejsze, dwa analogi. I kozackie gry na start, jesli dobrze pĂłjdzie.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2011-03-01, 21:22
Jak juĹź sie pochwaliĹem na shoutboxie, po dĂłch dniach intensywnego grania moje PS3 padĹo sromotnie, katowane po kilkanaĹcie godzin, lepiej teraz niĹź po gwarancji. Wynik sĹaby, mĂłj X360 trzymaĹ tydzieĹ zanim zmÄczyĹem go do poziomu rrod-a. A mĂłj drugi X360 nie padĹ wcale przez póŠroku, mimo intensywnego napierniczania w Gearsy z ziomkami. SĹabiutko xD
_________________ Czuje muje, czarne wonsze
Pioterek
Nick na CM: Tak samo jak tu
Wysłany: 2011-03-05, 19:08
Moja jedyna konsola to Pegasus. Najlepsze gry na to byĹy: CzoĹgi, Contra, Mario. To byĹo to, a nie jakieĹ masowe produkcje :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum