Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2014-12-24, 21:14
W tym roku jest słabo, bo wprost zapowiedziałem rodzinie, że chcę tylko hajsy. Efekt jest taki, że dorobiłem się 6 setek (które wpłacę jako kaucje na mieszkanie i za które kupię też nową kolekcjonerke Zeldy). Plus trochę słodyczy (miętowe pastylki w czekoladzie <3), jeden perfum i to wszystko. Plus po świętach dziewczyna zapowiedziała mi "klocki Lego i coś jeszcze zajebistszego", wiec jak dowiem się co dostałem - zaktualizuję.
A, jeżeli się liczy to sam sobie kupiłem Hyrule Warriors na Wii U + Nintendo GameCube z kilkoma grami.
- Pokemon Alpha Sapphire
- Karta prezentowa do EMPiKu
- Port do pada z X360 na PC
A, no i w drodze z Chin są jeszcze paczki z elektroniką - klon Arduino z mnóstwem sensorów, diod, silniczków, wyświetlaczy, itp; jakieś 1000 rezystorów o różnych rezystancjach, trzy pudełka z przegródkami na to wszystko i jeszcze jakieś inne pierdoły. W sumie na ten prezent nie mogę się doczekać najbardziej...
Raymaniac napisał/a:
Plus po świętach dziewczyna zapowiedziała mi "klocki Lego i coś jeszcze zajebistszego"
Ona zdaje sobie sprawę z tego, jak ciężko jest przebić LEGO? Jeśli tak, to zazdroszczę prezentów... i dziewczyny :(
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2014-12-26, 16:09
omen napisał/a:
- Zygmunt Stary i Władysław Jagiełło
Co
Hubson napisał/a:
- Golarke do japy
xD
Ja dostałem wymarzoną hulajnogę
A oprócz tego "Californication", "The Wall", "Rock or Bust" i "Jakby nie było jutra". Dostałem jeszcze chińską podróbę Blackberry Z10 (jestem zdumiony jak blisko oryginału to jest), chce ktoś kupić? Nie zabrakło również dwóch par skarpet i toffifee. I bon na zakupy.
Pitolę, skąd ludzie mają tyle pieniędzy na te prezenty?!
Ja dostałem jakieś słodycze, koszulkę, rękawiczki i buty spd (buty, co się przypina do pedałów na rowerze):D o takie http://www.decathlon.pl/m...8879a8ec377.jpg
Nie, no w sumie nie jest źle biorąc pod uwagę moje prezenty, które sam sobie zrobiłem. Al;e nie wiem czy takie można wypisywać :P
1. Większa siła pedałowania (ciągniesz też w górę)
2. Większa sztywność całego układu, czyli przekazujesz większą cześć energii
3. Ubłocone buty nie spadną podczas jakiegoś zjazdu
4. Łatwiej podrzucić tylne koło
5. Przy dobrych pedałach zatrzaskowych to dużo niższa waga zestawu i czasem mniejsze opory powietrza
https://www.youtube.com/watch?v=X12UekCqsO8
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2015-01-03, 00:44
6. Jak się wypindalasz, to nie masz czasu, żeby się uratować. Polecam.
Nie no, jak ktoś dużo jeździ, to wierzę, że to przynosi pożytek :P W końcu ktoś to kupuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum