Nick na CM: Raymaniac
Wys³any: 2014-12-24, 21:14
W tym roku jest słabo, bo wprost zapowiedziałem rodzinie, że chcę tylko hajsy. Efekt jest taki, że dorobiłem się 6 setek (które wpłacę jako kaucje na mieszkanie i za które kupię też nową kolekcjonerke Zeldy). Plus trochę słodyczy (miętowe pastylki w czekoladzie <3), jeden perfum i to wszystko. Plus po świętach dziewczyna zapowiedziała mi "klocki Lego i coś jeszcze zajebistszego", wiec jak dowiem się co dostałem - zaktualizuję.
A, jeżeli się liczy to sam sobie kupiłem Hyrule Warriors na Wii U + Nintendo GameCube z kilkoma grami.
- Pokemon Alpha Sapphire
- Karta prezentowa do EMPiKu
- Port do pada z X360 na PC
A, no i w drodze z Chin są jeszcze paczki z elektroniką - klon Arduino z mnóstwem sensorów, diod, silniczków, wyświetlaczy, itp; jakieś 1000 rezystorów o różnych rezystancjach, trzy pudełka z przegródkami na to wszystko i jeszcze jakieś inne pierdoły. W sumie na ten prezent nie mogę się doczekać najbardziej...
Raymaniac napisa³/a:
Plus po świętach dziewczyna zapowiedziała mi "klocki Lego i coś jeszcze zajebistszego"
Ona zdaje sobie sprawę z tego, jak ciężko jest przebić LEGO? Jeśli tak, to zazdroszczę prezentów... i dziewczyny :(
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wys³any: 2014-12-26, 16:09
omen napisa³/a:
- Zygmunt Stary i Władysław Jagiełło
Co
Hubson napisa³/a:
- Golarke do japy
xD
Ja dostałem wymarzoną hulajnogę
A oprócz tego "Californication", "The Wall", "Rock or Bust" i "Jakby nie było jutra". Dostałem jeszcze chińską podróbę Blackberry Z10 (jestem zdumiony jak blisko oryginału to jest), chce ktoś kupić? Nie zabrakło również dwóch par skarpet i toffifee. I bon na zakupy.
Pitolę, skąd ludzie mają tyle pieniędzy na te prezenty?!
Nick na CM: hejo
Wys³any: 2014-12-28, 22:52
Ja dostałem jakieś słodycze, koszulkę, rękawiczki i buty spd (buty, co się przypina do pedałów na rowerze):D o takie http://www.decathlon.pl/m...8879a8ec377.jpg
Nie, no w sumie nie jest źle biorąc pod uwagę moje prezenty, które sam sobie zrobiłem. Al;e nie wiem czy takie można wypisywać :P
Wys³any: 2015-01-02, 15:17
1. Większa siła pedałowania (ciągniesz też w górę)
2. Większa sztywność całego układu, czyli przekazujesz większą cześć energii
3. Ubłocone buty nie spadną podczas jakiegoś zjazdu
4. �atwiej podrzucić tylne koło
5. Przy dobrych pedałach zatrzaskowych to dużo niższa waga zestawu i czasem mniejsze opory powietrza
https://www.youtube.com/watch?v=X12UekCqsO8
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wys³any: 2015-01-03, 00:44
6. Jak się wypindalasz, to nie masz czasu, żeby się uratować. Polecam.
Nie no, jak ktoś dużo jeździ, to wierzę, że to przynosi pożytek :P W końcu ktoś to kupuje.
Wys³any: 2015-01-06, 16:56
Znaczy jak się porządnie wypindalasz to raczej to cię wypnie. Gorzej jest, jeżeli zapomni się o wypięciu np. na światłach, przy prędkości 0km/h
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum