| FAQ | Szukaj | U¿ytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Z cyklu forumowych spotkań
Autor Wiadomo¶æ
Kostek 
Ornitolog

Sk±d: Inąd
Wys³any: 2010-09-01, 11:15   

Następny zlot w każdym razie w Wawie!

Killip 
Dobry typ

Sk±d: Otwock
Wys³any: 2010-09-02, 17:16   

Popieram!

Hope 

Sk±d: masz taką perukę?
Wys³any: 2010-09-21, 17:05   

Sprzeciw :<

Killip 
Dobry typ

Wys³any: 2010-09-22, 15:38   

Teraz to sprzeciw, a jak do Płocka przyjeżdżam do nikogo nie ma : d

Wielokropek 
Glamrocker

Nick na CM: ...
Sk±d: Płock
Wys³any: 2010-09-22, 17:56   

Killip napisa³/a:
Teraz to sprzeciw, a jak do Płocka przyjeżdżam do nikogo nie ma : d

To masz takie szczęście, że ja albo chory, albo akurat jechałem gdzieś :/

Hope 

Wys³any: 2010-09-23, 09:54   

To wszystko przez Wiela :<

Wielokropek 
Glamrocker

Wys³any: 2010-09-23, 17:03   

Hope napisa³/a:
To wszystko przez Wiela :<

A to sam nie mogłeś Seba?

Wymiencie sie numerami gg i wypad stad
Ostatnio zmieniony przez do usuniecia 2010-09-24, 06:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Killip 
Dobry typ

Wys³any: 2010-09-23, 21:00   

To po co mamy forum?

Sugerujesz, ze do smiecenia?
Ostatnio zmieniony przez do usuniecia 2010-09-24, 06:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Hope 

Wys³any: 2012-08-03, 10:08   

Jako, że forum podobno odżyło, a Musiał przyjechał na 3 dni do Płocka to chyba warto napisać o tym posta. Mi przypadł ten zaszczyt. Ogólnie całe trzy dni spędziliśmy chodząc po Płocku, a pierwszy szukając noclegu dla Musiała, bo dzień przed wyjazdem okazało się, że nie ma gdzie.
Dzwoniłem do kumpla, który Musiała zna 'z jednego/dwóch Skajpów' z pytaniem czy da radę go wziąć na dwa dni na noc. Jechaliśmy wtedy odebrać Musiała z dworca, a obwieszczając koledze od noclegu, że Musiał przyjeżdża oznajmił mi, że on już jest na jakimś grillu z jego siostrą, niestety spytany o lokalizację tego grilla nie był w stanie udzielić odpowiedzi. Może dlatego, że go obudziłem (była 13:30, a wszystko co gadał okazało się bzdurą, nie wiem skąd mu się to wzięło). Anywayz nie zgodził się na nocleg i mieliśmy dość duży problem. Skombinowaliśmy namiot, mieliśmy plan przenocować na plaży "w krzakach", żeby nas nikt nie zobaczył, bo to podobno nielegalne :o. Jako, że plan był trochę zwariowany cały czas szukaliśmy innego noclegu. Okazało się, że Hubson MA DZIAŁKĘ z łóżkiem, w której można byłoby przenocować Musiała. Ok! Super. Musiał dzwoni do babci wyjaśniając cała sytuację (Przyjechał kumpel, który nie ma gdzie spać i jedynym wyjściem jest działka). Babcia słysząc to... NIE ZGODZIŁA SIĘ. Ok, zdarza się, najwyraźniej została tylko plaża i namiot w krzakach, ale Hubson się nie poddawał. Powiedział mamie, że robi GRUBY MELANŻ i zwołuje wszystkich swoich kumpli na działkę. Dostał klucze.
Wszyscy poszli do domów, było wpół do dziesiątej wieczorem, a Musiał z Hubsonem poszli na działkę. Doszli o 23. Nie wiem dokładnie co się działo, ale z relacji Hubsona było tak że "co 30 minut budził się z zimna". Po nocy Hubson opowiedział Musiałowi swój sen o Ruskach, którzy wbijali do działki obok, wtedy Hubson powiedział, że to nie ich działka, a oni zaczęli przetrzymywać ich w działce Hubsona. Według Musiała był bardzo smutny jak to mówił.
Następnego dnia Musiała tak bolały nogi po całym poprzednim, że nie chodziliśmy prawie nigdzie. Obiecałem mu obiad, ale moja mama nie ugotowała(:lokurczaki:), więc poszliśmy do galerii coś zjeść. Musiał zjadł Chińczyka (podobno był dobry), i zrobił deal stulecia. Za 2.20 miał napój z dolewką w KFC i 3 Hot Wingsy. Nic nam się nie chciało, więc siedzieliśmy z 2 godziny w galerii i czekaliśmy na Hubsona. Po 30 minutach się nie zjawiał, więc zadzwoniliśmy pytając gdzie jest:
- Hubson, gdzie jesteś?
- No w domu.
- Nie przychodzisz?
- Ja myślałem, że wy po mnie przyjdziecie! (pełnym wyrzutu głosem)
- Nie, my tu czekamy od pół godziny.
- Ok, będę za 20 minut.
Hubson przyszedł więc postanowiliśmy się gdzieś ruszyć. Poszliśmy kupić coś do picia nie wychodząc z galerii i znowu siedzieliśmy. Potem chcieliśmy pojechać do miasta, bo Musiał kupił bilet dobowy, "który się zmarnuje". I tak nie pojechaliśmy. Poszliśmy do parku, który według Musiała był ogrodem, bo miał dużo kwiatów. Znowu usiedliśmy i nic nam się nie chciało. Na koniec dnia poszliśmy do domów, bo Wielo jakimś cudem mógł przenocować Musiała! Lulz. Podobno był kącert, ale ja się nie załapałem.

(To ten słynny kącert)
Ostatni dzień minął szybko, bo Musiał miał na czternastą autobus. Pojechaliśmy do centrum i poszliśmy do drugiego parku, który również według Musiała nie jest parkiem. Czytaliśmy tam CMWiki. Jakoś nas naszło. Wikicytaty są genialnie i dostarczały nam lulzu. (Siedzieliśmy przed katedrą i akurat kiedy przechodził ksiądz Musiał czytał cytat o masturbacji. Ksiądz się nawet nie odwrócił. Szkoda.)
Poszliśmy do kawiarni i zamówiliśmy lody, potem odprowadziliśmy Musiała na dworzec, gdzie Bus już czekał. Ogólnie było jedwabiście i wspomnienia zostaną do kolejnego, jeszcze lepszego spotkania 8) .
A tutaj trochę śmieszkowych memów, które mi się przypomniały:
- KOCA MATI! - Hubson na działce do Musiała

- skorzystajmy z jakiegoś wzoru, żeby obliczyć ile Musisz mu oddać.
- może z Pitagorasa, on był mądry! - Wielokropek

- Ale Chińczyk był dobry! - Musiał po zjedzonym obiedzie

- Dziewczyny śmierdzą!
- Dlaczego?
- Bo się myją!

Diss na skun, bo to podobno dobra muza, okazało się, że jest słaba, ale mnie śmieszy:
http://www.youtube.com/watch?v=uOEWmW06pIU

Siedzimy w parku i dzwoni kumpel, który miał Musiała przenocować, zaczyna coś pieprzyć o tym grillu, który w ogólnie nie miał miejsca, a na pewno nie było na nim Musiała. Ja się rozłączam, ale dzwonię do niego po 3 minutach i pytam o co mu chodzi:
- No o co chodzi?
- Ja nie wiem co ty robisz, w ogóle ja mam prawo się martwić o niego, on jest niepełnoletni, chciałem się tylko spytać czy znaleźliście mu jakieś miejsce do spania, a ty tak od razu rzuciłeś słuchawką.
- <śmiech nas trojga, bo ustawiłem na głośnik>
- to ja już nie wiem, on jest pełnoletni?
- Tak Zachary, on ma 18 lat.
- a no dobra, bo wiesz ja mam prawo się o niego martwić jak mu nie dałem noclegu.
No po prostu lulz.

I jeszcze zdjęcie pod "fajnym wejściem", które Musiał koniecznie chciał mieć ( to z pierwszego dnia) Wielo robił zdjęcie.

Wielokropek 
Glamrocker

Wys³any: 2012-08-03, 10:13   

Potwierdzam, było super!

musialmati 
"Co¶ Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Sk±d: Wroclaw
Wys³any: 2012-08-03, 18:26   

Lol @ post, dobry opis wszystkiego xDDDD
I tak jak te wszystkie typy z tego forum to czytają, to to nawet śmieszne nie jest ;9

A zauważył ktoś, że Vito jest zadziwiająco podobny do pączka?

baczus 
Administrator
Revolutionaries Wait

Nick na CM: hejo
Sk±d: Zakopane/Kraków
Wys³any: 2012-08-04, 00:43   

Dawno nie czytałem takiego cool story, serio.

musialmati 
"Co¶ Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Sk±d: Wroclaw
Wys³any: 2015-01-23, 22:11   

To kiedy zlot w Łodzi lub Kaliszu lub Warszawie lub innym centralnym miejscu?

Hope 

Wys³any: 2015-01-23, 23:01   

Nostalgłem jak przeczytałem swój post ;_;

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Sk±d: stamtąd -->
Wys³any: 2015-01-23, 23:02   

musialmati napisa³/a:
lub Kaliszu

:ok: